Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A lányok mért vesznek miniszok...

A lányok mért vesznek miniszoknyát akár télen is, ha vizsgáznak? Mért nem lehet, valami normális nadrágot, felső részt venni, mért kell a miniszoknya meg a dekoltázs?

Figyelt kérdés
2008. dec. 20. 08:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
A protokoll szerint, ha okén felöltözve kell hivatalból megjelennie egy nőnemű egyednek, az többnyire nem nadrág, hanem szoknya. Annak minden előnyével és hátrányával. :O)
2008. dec. 20. 18:44
 12/22 anonim ***** válasza:
93%
Csak, hogy valami újat mondjak. Lehet, hogy szép szögletes fejem van, de én farmerbe járok vizsgázni. Egyszer öltöztem ki talán, mert a tanár minden egyes előadást zakóban tartott, gondoltam ő megérdemli, de akkor sem miniszoknya (csak nem volt rongyos a farmer.)
2008. dec. 20. 18:58
 13/22 anonim ***** válasza:
76%
Nem baj, ha lepontoztatok is, tudom, hogy jót írtam... :-(
2008. dec. 20. 21:58
 14/22 anonim ***** válasza:
45%
Azt nem tudom, miért MINIszoknyát vesznek, de hogy miért nem nadrágot? Azért, mert a női eleganciához hozzátartozik a szoknya. A nadrágos kiöltözött nőkre én ferdén nézek. Vegyen hosszabb szoknyát, vastagabb harisnyát, hosszabb kabátot, de a nőies eleganciának része a szoknya, ne legyenek a nők is férfiak.
2008. dec. 23. 13:05
 15/22 anonim ***** válasza:
96%
Ez mondjuk igaz, a női öltözék része a szoknya. Én télen akkor se hordok, mert nem fázhatok fel csakúgy, és hajlamos vagyok lerobbanni, ha nem vigyázok, úgyhogy télen kihagyom, nyáron, jó időben igen.
2008. dec. 23. 17:00
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
A 13:05-ös válaszoló akár férfi akár nő, minden bizonnyal még nem volt se hólyaghurutja, se vesemedence-gyulladása, mivel az sokat tud változtatni az ember szoknyával kapcs. hozzáállásán, még ha vastag harisnyával is kombinálják...
2008. dec. 23. 17:42
 17/22 anonim ***** válasza:
23%
Ugye tudod, hogy ha a lábad fázik abból nehéz vesemedence gyulladást kapni? Ha kilóg a derekad, úgy már igen, ehhez kell jó kabát, betűrt blúz, stb. Meg persze hosszabb szoknya. És igen, még nem volt ilyen betegségem, talán csak nem azért, mert ésszel öltözködöm, vizsgára mégis elegáncsosan? Pedig BKV-val járok én is...
2008. dec. 23. 17:48
 18/22 anonim ***** válasza:
94%
Ebből látszik, hogy neked még valóban nem volt ilyen jellegű problémád ami a vesemed. gyulladást illeti, hogy ilyeneket írsz, hogy lábon át nem lehet felfázni. Megsúgom, fel lehet...
2008. dec. 23. 18:22
 19/22 anonim ***** válasza:
78%
Látod, ezért van szarban az ország, mert hülyék az emberek. Nem tudnak olvasni az emberek, szöveget értelmezni. Fel lehet fázni. Taknyos leszel. Viszeres leszel. De a medencéd az jól be van bugyolálva. Az kap meleget. Nem baj, te értesz hozzá, az a lényeg.
2008. dec. 23. 18:59
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen, még a szerencse, hogy nálad biztosan.:-)

Neked is kellemes Ünnepeket!

2008. dec. 23. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!