A lányok mért vesznek miniszoknyát akár télen is, ha vizsgáznak? Mért nem lehet, valami normális nadrágot, felső részt venni, mért kell a miniszoknya meg a dekoltázs?
Hatás kedvéért:P vagy a megszokás. Nekem van olyan osztálytársnőm hogy mindig olyan dekoltázsa van hogy ihaj csuhhaj:D
Én sosem vennék dekoltázsos blúzot vizsgára
Normális lány előnyben részesíti a kényelmet és a komfortérzetet a rib@ncos öltözettel szemben. Főleg télen.
De ilyenek mindig voltak nálunk is. Elég idegesítőek, dehát ez van...
Van ilyen meg olyan tanár is. Azt tapasztaltam az évek alatt az egyetemen, hogy általában a komolytalan, hülyéskedő, előadásait majomkodva tartó tanárok preferálják a miniszoknyás k.rvákat. Komoly, konzervatív docensek, profok, akik bebetonozták magukat az elkövetkezendő 50 évre a tanszékre, és ugyanennyi ideje ott vannak, jobb esetben leszarják ezeket, rosszabb esetben ez az oka a bukásnak.
A miniszoknyás pi..csákat nem veszik komolyan jobb egyetemen.
Még kiegészíteném annyival, hogy sztem meg kell találni az arany középutat.
Én mindig a középiskolai ballagási kosztümömben vizsgázom, egy szép galléros fehér blúzzal amiben nagyon csinos vagyok. De nem k..rvás.
Nekem olyan az alakom, hogy a mini jól áll, de télen nem hordok semmilyen szoknyát, mert fontosabb, hogy ne fázzak fel, ne betegedjek le. Puska cetlit jobb helyre is lehet rakni, de nem árulkodok, nálam még sose vették észre, és megtartom a titkot az utódaimnak :-)
Aki a hidegben is miniszoknyát hord, hát istenem, ő fog felfázni, aztán majd nem érti, miért fáj a pisilés (a dekoltázs annyira nem probléma, az alkattól is függ, meg azt legalább kabáttal lehet melegen tartani az utcán).
És itt most nem említem azokat, akik fellépés miatt ilyen az öltözékük, de az még mindig elfogadhatóbb, mert azért ilyenkor vagy zárt téren van, vagy fűtik a színpadot, vagy eleve melegít a reflektor annyira, hogy arra az időre belefér, ismerek ilyet is, de ő jó meleg harisnyát is vesz fel ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!