A kötelező olvasmányoknál ti is inkább bevállaljátok az 1-est év elején, mert nem olvastátok el, mintsemhogy nyáron unalmas, gagyi könyveket olvassatok?
Én tanárként rugalmas vagyok ilyen tekintetben, főleg általanosban..mást olvashatnak, plusz beszámoló, plusz ötös, amit szeretnek --pl: sokan mangákat olvasnak, az is egy szövegműfaj, legalabb olvas valamit. Szakítok időt egy-egy beszámolóra.
Kötelezőolvasmányt fogalmazásra hasznalom, tudom, hogy senki nem olvassa el. Mi olvasunk belole órán, fontosabb részeket + nem a tartalomra hegyezem ki az olvasonaplót, vagy a feladatokat, hanem a szövegalkotásra, helyes mondatszerkesztés, logikai kapcsolódások, mennyire gördülékeny a szöveg. Azt kikötöttem, ha valakinek szószerint megtalalom a naplóját azt visszaküldöm és 1, hiszen fogalmazást írunk, arra vagyok kivancsi ok, hogy mondjak el, barhonnan is olvassák. Sőt nalam a filmet is meg lehet nézni, sőt neztünk is belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!