Kilátástalan az életem, mihez kezdjek?
27 éves vagyok, és még mindig egyetemista... 8 eve kezdtem el Pesten egy 5 éves képzést, de nem megy. Nagy nehezen elküzdöttem magam az utolsó évbe, de ősszel megint megbuktattak,így még egy év rájönne. Nincs párkapcsolatom, diakmunkán kívül semmi munkatapasztalatom... ha lenne motivációm,folytatnam az egyetemet... de kiégtem az évek alatt plusz onbizalmam a beka segge alá került, depresszioval, panikbetegseggel is küzdök. Mindezek az egyetem miatt alakultak ki. Ehhez hozza jarul, hogy a plusz 1 év 3 millio ft lenne( nagyon drága a képzés), persze diakhitelt kellene felvennem. Legutolso sorban pedig a sok kudarc miatt már nem szeretem a szakot, a tanarok is mar beskatulyaztak.
Mit csináljak? Ennyi idosen hagyjam abba? Semmi vegzettseggel, munkatapaszralat nelkul mihez kezdenék? Folytassam? Utálom mar az egeszet, szégyenlem, hogy lassan rám is igaz lesz, hogy "10 évet jart egyetemre...". Gondoltam ra, hogy kimegyek külföldre, mert itthon azt is szegyenlem, ha mekiben kötnék ki, es osszefutnek ismerősökkel. Egy kudarc az eletem, rament a mentális egészségem
Mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!