Nyelvvizsga amnesztia 2022 újra lehetséges?
Szerintem meg indokolt lenne, mivel pont a mostani hallgatók küzdötték végig covid alatt az egyetemet. Őket érintette a legnagyobb mértékben a megbetegedés, esetleg családon belüli haláleset is a covid miatt. És egy nyelvtanulás nem két három hónap, az én nyelvtanulásom például pont a közepén szakította meg az egész karantén, betegeskedés stb....elhiheted mennyire örültem neki. Pedig a covid előtt direkt drága tanfolyamokra fizetem be azzal a céllal, h ha majd végig csinálom, meglesz a nyelvvizsga. De mivel megszakadt és az utolsó évemben államvizsga mellett nem volt időm folytatni, így tolódott az egész egyetem utánra. Eszem ágában sincs már elpocsékolni az eddig megszerzett tudást, csak jó lenne, h ha végre dolgozhatnék.
Ha a mostaniaknak nem indokolt, akkor miért volt indokolt annak, aki pl. 15 éve tette le a záróvizsgát? Őt miért érintette?
Látom mindenki úgy rajta van, h csak úgy füstöl az internet a sok megosztástól.
Legalább is mintha korlátozva lenne, hány megosztása van egy embernek.
Jól kivagytok.
Aztán meg majd megy a vonyítás, sírás, amikor nem sikerül a nyelvvizsga.
Meg jön a stressz, h már dolgozni kéne, de nincs nyelvvizsga és akkor úgy tanulni.
Na és a 100 nyelvvizsga nélküli írt a HÖK-nek? Elküldték nekik a petíciókat?
Írtak a kormánynak? Megírták, h az egész diplomaosztó elmarad...
Gondolom csak bámulnak bambán, h hú jó megszivtuk ez van mind1.
Mert 8000 aláíráson kívűl más aktivitást nem látok sehol.
Esküszöm még az újságírók többet tesznek mint a hallgatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!