Nyelvvizsga amnesztia 2022 újra lehetséges?
Még talán gulyás Gergely kormányinfos bejegyzése alá lehetne érdemes belinkelni, de nem tudom, hogy egyáltalán ilyen oldalakon valaki észreveszi e. Mármint gondolok itt a HÖOK-re is, láttam már, hogy többen kommenteltek de mégsem indult meg egy olyan roham mint pl. mikor az eduline jelentetett meg egy cikket ezzel kapcsolatosan. Tehát hiába elkezd néhány ember kommentelni, nem sokat ér. Tavaly önmagában a petíció is eredményes volt, ráadásul jóval lassabban jöttek az aláírások.
Én már feladtam a reménykedést, valamiért eddig érdeke volt a kormánynak benne, most nincs.
Pár óra alatt több mint 500an aláírtak a HÖK petíciót.
Ezt lehet linkelni a HÖK Facebook posztokhoz.
Pl. az ELTE HÖK kiposztolta, h táncoktatás van mostantól. Oda pont lehet linkelni.
De bármelyik posztjuk alá.
Nincs mit feladni amúgy, hát kb. semmit nem kell csinálni. Azt ne nevezzük már nagy dolognak, h linkeket megosztani, kitenni. Bár valakinek ez is nagy dolog lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!