Akik szeretnek olvasni, mi a titkuk?

Én nagyon szeretek olvasni. És tényleg beszippant, teljesen kikapcsolok, mintha én is a történetben lennék.
Csak akkor nem köt le, ha nem jó a könyv. (legalábbis számomra nem jó, unalmas)
Keress számodra érdekes, izgalmas könyveket. És próbálkozz azokkal.

Olyat kell olvasni, ami érdekel. Én is sokáig nem szerettem, ami nem is csoda, mikor általános iskolás gyerekeket Kőszívű ember fiaival meg ilyenekkel kínoznak.
Filmeket szeretsz nézni? Esetleg kiindulhatsz abból, hogy abban mit szeretsz. Romantikusat, fantasyt, milyen témákat? És ahhoz hasonló könyveket keresni, megnézed mi az, ami nagyon népszerű. Vagy ezeket az ismerőseidet megkérni, hogy adják kölcsön a kedvenc könyvüket, hátha megtetszik.

"Olyat kell olvasni, ami érdekel."
Ennyi a nyitja.
Én utáltam olvasni, szemét apám folyton olvastatott, és folyton bealudtam rajta, végén már az olvasás gondolatától is rosszul voltam... aztán belefutottam a Konosuba animébe, 1 évad után annyira megtetszett, hogy el akartam olvasni a lightnovelt (amiből készült), itt már nem aludtam be mert érdekelt. Azóta olvasok lightnoveleket és megszerettem az olvasást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!