Vannak itt, olyan magyar szakos hallgatók, akik szeretnek olvasni, csak épp nincs idejük, a sok egyéb tanulnivaló mellett?
Szeretném felvenni a kapcsolatot "magyaros" hallgatókkal. Bár jómagam (már) nem vagyok egyetemista, rengeteget olvasok klasszikusokat, igényes kortárs szépirodalmat.
Az egyes művekhez olvasónaplókat készítek. Gondoltam, ha másnak kellene, e-mailbe szívesen elküldeném munkáimat.
Közösségi oldalakon nem vagyok fent (nem is akarok).
Szia!
Én ősszel államvizsgázok. Komolyan gondoltad az olvasónapló megosztását???
Igen, valóban nehéz egy szigorlatra jól felkészülni.
Én, pont, hogy a tanulást szeretném megkönnyíteni, az olvasónaplók megírásával. Nyilván, az van nyerő pozícióban, aki a művet is olvasta, de az is igaz, ha ez régen volt, könnyen el lehet felejteni az olvasottakat.
Nekik jelenthet könnyebbséget az olvasónapló, megírásával időt és energiát lehet spórolni. Pont, ezért készítem őket:)
Te milyen pluszt adsz a társadalom számára?
Jó, hát én felajánlom, ha bárkinek kell vmelyik olvasónaplóm, elküldöm e-mailben. Ha meg nincs meg, akkor megcsinálom, kb. 1 héten belül. Most, úgyis nyár van, én meg szívesen olvasok.
Írj privát üzenetet, ha tudok segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!