Villamosmérnöki mellett Okj?
Most tettem le az erősáramú elektro technikusim és ősszel valószínűleg felvesznek egyetemre.És úhy tudom,hogy 2 okj ingyenes még nekem,ugye ebből 1 már megvan.Ősztől indul automatikai technikusi és a tanár mondta,hogy lehet rá jelentkezni nyárig kb.Szóval az a kérdésem,hogy bírható-e egyetem mellett egy okj?
Előre is köszi!
20/F
Ha akarod, megcsinálhatod, de csak akkor érdemes ha olyan tudást kapsz vele amit az egyetemen nem. És biztosan ne az elején csináld, mert már magában nagy falat az egyetem. Majd negyedik-ötödik félévben érdemes, akkor már úgy is szakirányon leszel és kicsivel több időd lesz.
Illetve érdemes nézelődni a karon belül, hátha indítanak ők képzést kifejezetten villamosmérnök hallgatóknak. Az ilyenek azért jobbak, mert 1: olcsóbb 2: rövidebb (elméletet nem kell tanulnod, hiszen sokkal részletesebben tanulod azt a szaktárgyak keretein belül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!