Hol találhatnék olyan barátokat, akik nagyon szeretnek tanulni, olvasni, és szívesen tanulnának velem együtt?
Sokszor az volt eddig a problémám az okosabb,értelmesebb osztálytársaimmal,hogy bár szerettem volna megbeszélni velük a tananyagot, meg sok mást, akár közügyeket is, vagy bármit,ami a kultúrával kapcsolatos, nagyon beképzeltek és lekezelőek voltak. :(
Mindig eljátszották,hogy őket nem is érdekli, csak a szórakozás, meg a hülyéskedés.Pedig tudom,hogy titokban ők is sokat olvasnak, tanulnak otthon. Miért van ez így?
Miért kell elzárkózni?
Az igaz, h élni kell az életed, mert csak egy van, de ehhez jól kell tanulni, h legyen belőled vki, és ne csak kölcsön-kölcsön hátán élj.
Egyébként énis keresek tanulótársat, mert énis ezt tapasztaltam meg, amit írtál, ha van kedved, írj :))
Előző vagyok, ja nem baj ha nem nekem írtad a társakaa részt! De mondjuk abban igazad van, hogy például én se szeretem az ilyen állandóan okoskodó beköpős osztálytársakat! Van egy lány az osztályunkban aki még most gimnáziumban is ilyeneket árulkodik, hogy ki nem javít zölddel, és ki mobilozik órán! Nagyon gagyi szegény és nagyon idegesítő. Engem annyira hidegen hagy, hogy ki mit csinál órán.
16/l
Sziasztok,én egy 16 éves fiú vagyok, én is szeretek tanulni,belső építész szeretnék lenni nagy koromban:)Leginkább a reál tantárgyakból vagyok jó:)
Ha gondoljátok vagy gondolod és nem probléma,hogy fiú vagyok akkor írjatok privát e-mailt és válaszolok mindenkinek:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!