Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Most mi a francot csináljak ?

Most mi a francot csináljak ?

Figyelt kérdés
Esti gimibe járok , 25 éves vagyok. Kellett tennem egy fizika különbözetit, hogy átkerüljek 11-be. Anno abba hagytam a gimnáziumot és idén újra kezdtem, hogy meg legyen az érettségim. A fizika tanárnak nagyon tetszem, állandóan nézeget és csak engem szólít fel. Ő maximum 40 lehet, vagy annyi sincs. Agglegény. Beadtam neki a különbözetimet, és nem adta le az igazgatónak. Most rajtam keresik, és hiába mondtam, hogy már pedig leadtam ( konkrétan az első voltam) nem hisz nekem senki. A tanárra ráírtam facen, de azt mondta, hogy nincs nála keressem meg otthon. Nem segítőkész abszolút. 1 hét múlva lesz a határidő… Most elvileg beteg és nem lesz az iskolában. Megkért, hogy menjek fel hozzá, nyomtat nekem másikat ha nagyon akarom. Most mit tegyek? Nagyon gáz az egész helyzet… Ha nem lesz meg a vizsga, akkor vissza raknak a másik évfolyamba… Eddig 60 ezer volt a suli. Nem szeretnék duplán fizetni a semmiért.
2021. dec. 5. 21:59
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
80%

Nálunk is közismert, hogy melyik tanár szokott ráírni a szép lány hallgatókra.

SŐT szinte mindenkinek van egy konkrét ismerőse, aki ismer olyat, aki felsőbb évfolyamból való és 3-4 éve még ide járt, és lefeküdt a tanárral az irodájába. Mert a csaj elmesélte, hogy behívta irodába a tanár és azt mondta, hogy ötösért akkor szex itt és most. Csaj belement.

Hozzá teszem, hogy a tanár egy kisportolt jóképű intelligens hapsi, jó humorral. Szóval igazából simán tudna nőt szerezni. Ő így szerzi.

És helyből fel tudnék sorolni három olyan esetet (kettő egyetemen, egy gimnáziumban. (18 éves érettségiző lány és 30 éves kezdő gimis tanár)), ahol a tanár és a diákja összejött. Ezeket már személyesen ismerem. Tanította a diákját, aztán levizsgázott és utána összejöttek. Annyira nem ritka az ilyesmi.

Nem tudom mire vagyunk meglepődve.

2021. dec. 5. 23:39
 22/22 anonim ***** válasza:
76%

Ebben a járványhelyzetben nem lehet arra hivatkozni, hogy az ajtót résnyire kinyitva adja ki neked a papírt? Mivel nem szeretnél beteg lenni. Ha azt mondja: "ez nem covid" te akkor is "félsz a betegségtől" és kész.

Menj érte (ha nincs más megoldás), valaki kísérjen el, ahogy javasolták is.

2021. dec. 6. 06:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!