Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Most mi a francot csináljak ?

Most mi a francot csináljak ?

Figyelt kérdés
Esti gimibe járok , 25 éves vagyok. Kellett tennem egy fizika különbözetit, hogy átkerüljek 11-be. Anno abba hagytam a gimnáziumot és idén újra kezdtem, hogy meg legyen az érettségim. A fizika tanárnak nagyon tetszem, állandóan nézeget és csak engem szólít fel. Ő maximum 40 lehet, vagy annyi sincs. Agglegény. Beadtam neki a különbözetimet, és nem adta le az igazgatónak. Most rajtam keresik, és hiába mondtam, hogy már pedig leadtam ( konkrétan az első voltam) nem hisz nekem senki. A tanárra ráírtam facen, de azt mondta, hogy nincs nála keressem meg otthon. Nem segítőkész abszolút. 1 hét múlva lesz a határidő… Most elvileg beteg és nem lesz az iskolában. Megkért, hogy menjek fel hozzá, nyomtat nekem másikat ha nagyon akarom. Most mit tegyek? Nagyon gáz az egész helyzet… Ha nem lesz meg a vizsga, akkor vissza raknak a másik évfolyamba… Eddig 60 ezer volt a suli. Nem szeretnék duplán fizetni a semmiért.
2021. dec. 5. 21:59
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:

Attól tartok a tanár kihasználná a helyzetet. Iskolát nem szeretnék váltani. Valami megoldás?

Azért ide írtam, mert tudom, hogy vannak érzései irántam. Állandóan csípős megjegyzéseket tesz. Ami az elején humoros volt, de így már kellemetlen a helyzet.

2021. dec. 5. 22:00
 2/22 anonim válasza:
100%

Menj fel hozzá, de vidd a barátnődet/barátodat is.

Ha egyedül mész, akkor szerinted biztos, hogy azt mondja, hogy ha szexelsz vele csak akkor csinálja meg a dolgot?

Kapcsold be a telefondon a kamerádat és tedd a kabátujjadba, hogy pont kilógjon mielőtt bemész hozzá. Vegyél fel mindent.

De akár be is viheted azt a plusz egy embert, akit viszel magaddal, akár kint is várhat titokban. De felvétel nélkül nem érdemes kettesben maradni a tanároddal. Bármit mondhat később.

2021. dec. 5. 22:03
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Elmész hozzá. Telefon zsebben, hangfelvétel. Másnap beviszed az igazgatónak, ha nem akarnak botrányt, másnap már 11ben is vagy.
2021. dec. 5. 22:04
 4/22 A kérdező kommentje:
Ezek nagyon jó ötletek. Én is gondoltam rá. Viszont lehet , hogy kellemetlen lesz egy “ cirkusz” után bejárni. Bár ők kezdték el az egészet azzal, hogy szivatnak. Nem gondoltam volna, hogy ilyen helyzetbe keveredem…
2021. dec. 5. 22:08
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Kellemetlen, de ha nem vagy határozott, sose végzed el ott a sulit, max úgy ahogy a fizika tanár elképzelte.
2021. dec. 5. 22:12
 6/22 anonim válasza:
100%

ne csak hangfelvétel, mert elkezdik majd, hogy "nem is az ő hangja van a felvételen" stb stb.

Próbáld be a kamerát.

2021. dec. 5. 22:12
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Beteghez nem mennék most. Jobbulást neki.

"nyomtat nekem másikat" - legyen szíves kinyomtatni, és aláírva elküldeni a tanulmányi osztálynak.

2021. dec. 5. 22:19
 8/22 anonim ***** válasza:
78%

Egyszerűbb, ha valamelyik szülőd kísér el hozzá, akkor gyorsan odaadja a papírt és már mentek is, nem kell telefonnal h.lyéskedni...

Vagy megkéred, hogy email-ben küldje az és te kinyomtatod.

2021. dec. 5. 22:23
 9/22 anonim ***** válasza:
76%

Ez így annyira nem életszerű. TE miért nem tudod kinyomtatni magadnak otthon, és leadni?

Ha online adtad le a tanárnak, be tudja küldeni ő is online. Ha papír alapon, akkor hogy tud neked a tanár újat nyomtatni?

2021. dec. 5. 22:27
 10/22 anonim ***** válasza:
67%
Ez valóban nem életszerű. Ha beadni kellett, akkor abból neked is lennie kell példányodnak. Lehet, hogy papír alapon kellett beadni, de nekem ne mondja senki, hogy nem gépen kellet megírni.
2021. dec. 5. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!