Most mi a francot csináljak ?
Attól tartok a tanár kihasználná a helyzetet. Iskolát nem szeretnék váltani. Valami megoldás?
Azért ide írtam, mert tudom, hogy vannak érzései irántam. Állandóan csípős megjegyzéseket tesz. Ami az elején humoros volt, de így már kellemetlen a helyzet.
Menj fel hozzá, de vidd a barátnődet/barátodat is.
Ha egyedül mész, akkor szerinted biztos, hogy azt mondja, hogy ha szexelsz vele csak akkor csinálja meg a dolgot?
Kapcsold be a telefondon a kamerádat és tedd a kabátujjadba, hogy pont kilógjon mielőtt bemész hozzá. Vegyél fel mindent.
De akár be is viheted azt a plusz egy embert, akit viszel magaddal, akár kint is várhat titokban. De felvétel nélkül nem érdemes kettesben maradni a tanároddal. Bármit mondhat később.
ne csak hangfelvétel, mert elkezdik majd, hogy "nem is az ő hangja van a felvételen" stb stb.
Próbáld be a kamerát.
Beteghez nem mennék most. Jobbulást neki.
"nyomtat nekem másikat" - legyen szíves kinyomtatni, és aláírva elküldeni a tanulmányi osztálynak.
Egyszerűbb, ha valamelyik szülőd kísér el hozzá, akkor gyorsan odaadja a papírt és már mentek is, nem kell telefonnal h.lyéskedni...
Vagy megkéred, hogy email-ben küldje az és te kinyomtatod.
Ez így annyira nem életszerű. TE miért nem tudod kinyomtatni magadnak otthon, és leadni?
Ha online adtad le a tanárnak, be tudja küldeni ő is online. Ha papír alapon, akkor hogy tud neked a tanár újat nyomtatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!