Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elbasztam az egyetemen 4 évet, mi a francot csináljak?
De igazad van..
De basszus nem tudom mit csináljak..nem megy ez a szak pedig nem egy orvosi karról beszélünk:/
Van egy tantárgyam ami val.szeg nem fog sikerülni, ezért újra kellene felvételiznem, mindenféleképpen befejezném a sulit, csak levelezőn..
az is fizetős lesz basszus..
am így hogy csak érettségim van kapok én valahol is valami normálisabb munkát?
"Kapcsolataim" úgymond vannak, suli mellett folyamatosan dolgoztam, általában irodai munkát. Menni is szeretnék ezekre a helyekre, hátha..csak így hogy semmi képzettségem nincs nem tudom mennyi esélyem lenne, de próba cseresznye.
És ezt nem tudom igazából eldönteni, hogy mi legyen:
-kezdjek el egy okjs képzést, ami nekem fizetős, mert 22 éves vagyok /vagy ez nem a kortól függ, hogy mikor fizetős?/
-vagy keressek munkát, amit valószínűleg nem találok egykönnyen
-vagy érettségizek újból emelt szinten magyarból, hogy felvételizhessek és menjek magyar szakra szeptembertől, mert ez a másik szakom a német mellet és így legalább nem veszne kárba az elmúlt 4 év
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!