Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Közeleg a Valentin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vad-Ász kérdése:

Mit tegyek? Közeleg a Valentinnap, és teccik egy csaj, , , elmondjam neki? vagy adjak neki vmit (ezüstkarkötő megfelel? Mert nincs sok pénzem a karkötő meg már egy ideje várakozik) most mi a francot csináljak?

Figyelt kérdés

teljesen össze vok zavarodva!!!!!

nem tudom mit kellene csinálnom!!!!

!!!!!HELP!!!!

2013. febr. 11. 18:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Megfigyelted, hogy te is tetszel-e neki?

(Szerintem először inkább adj neki valami olcsóbbat, hátha nem jön össze, akkor megmaradjon a pénzed.)

2013. febr. 11. 18:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nem vagytok együtt, akkor én túlzásnak érzem az ezüst karkötőt, inkább vegyél valami mást, ami költségkímélő is. Nem kell nagy dolog, különösen mivel nem vagytok egy pár, csak valami csoki, vagy virág.
2013. febr. 11. 18:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem reménykedj, hogy valaki megajándékoz egy helyesírási szótárral.
2013. febr. 11. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!