Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez be fog kavarni egy cseppet? Hogy reagálnátok a pasi és a csaj helyében?
Egy lány barátnak, akibe szerelmes vagyok Valentin napra postán küldtem egy képeslapot (melynek tartalma, hogy mennyire szeretem stb...) és a kedvenc csokiját. Ez idáig oké,a lány eddig is tudta, hogy többet érzek iránta (gondoltam kedveskedek egy kicsit), de úgy volt, hogy a lány pasija vasárnapig lesz a lánynál és keddre ér ki a csomag. A probléma csak az, hogy a lány lebetegedett így nem ment suliba és a pasija szerdáig ott lesz náluk.
Hogy reagálnátok a lány és a pasi helyében, ha a lány a pasija mellett bontaná ki a csomagot? Esetleg a lány helyében megutálnád a barátot aki küldte a csomagot?
Kicsit beparáztam, mert lehet, hogy balhé lesz belőle és ezt nem szeretném.
Az én barátom felháborodna, és utána biztosan nem örülne neki, ha ezek után barátkoznék veled. :(
Szóval, ha ott a pasi, nem lesz a csomag kellemes meglepetés.
De ha nem akarsz balhét, akkor minek küldesz ilyet egyébként is? A lány helyében baromi kényelmetlenül érezném magamat. Főleg, ha tiszta a helyzet, hogy neki van valakije, és te csak egy szimpla barát vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!