Most mi a francot csináljak ?
Figyelt kérdés
Esti gimibe járok , 25 éves vagyok. Kellett tennem egy fizika különbözetit, hogy átkerüljek 11-be. Anno abba hagytam a gimnáziumot és idén újra kezdtem, hogy meg legyen az érettségim. A fizika tanárnak nagyon tetszem, állandóan nézeget és csak engem szólít fel. Ő maximum 40 lehet, vagy annyi sincs. Agglegény. Beadtam neki a különbözetimet, és nem adta le az igazgatónak. Most rajtam keresik, és hiába mondtam, hogy már pedig leadtam ( konkrétan az első voltam) nem hisz nekem senki. A tanárra ráírtam facen, de azt mondta, hogy nincs nála keressem meg otthon. Nem segítőkész abszolút. 1 hét múlva lesz a határidő… Most elvileg beteg és nem lesz az iskolában. Megkért, hogy menjek fel hozzá, nyomtat nekem másikat ha nagyon akarom. Most mit tegyek? Nagyon gáz az egész helyzet… Ha nem lesz meg a vizsga, akkor vissza raknak a másik évfolyamba… Eddig 60 ezer volt a suli. Nem szeretnék duplán fizetni a semmiért.2021. dec. 5. 21:59
11/22 A kérdező kommentje:
Nem online adtam le hanem személyesen , óra előtt. Vele nincsen minden héten órám. A héten nem volt óránk vele. Jövőhéten lenne vele órám de nem jön. Nekem meg pénteken lejár a határidőm. Ma kaptam meg az e-mailt, hogy nincs bent a rendszerben a vizsgám… Úgyhogy erre nem szàmítottam. Amúgy Ő állította össze, az iskola nem tud adni, mert csak annyit készített ahány diáknak kellett különbözeti. Én leadtam neki, gondolom elkeverte vagy nem tudom. Úgyhogy mivel otthon van ezért odaadja a feladatsort. Nem menne be az iskolába, hogy leadja a portán. Ezt a lehetőséget tudta felajánlani. Meg is értem, hogy nem akar ugrálni egy diák miatt. De nekem is furcsa elhihetitek.
2021. dec. 5. 22:44
12/22 A kérdező kommentje:
Nyugodjatok meg. Tudom, hogy nem életszerű. Itt semmi sem az. Így is annyi pénzem áll màr benne… Aztán a tételeken kívűl mást nem is tanulunk. Arról nem beszélve, hogy kémia óránk nincs is. Ha bent vagy akkor a neved mellé kapsz egy 4-est :D ha kimásolod a füzetből a válaszokat, akkor meg 5öst. Informatikánàl, meg jó lesz a 3-as? Igen- akkor beírják. Ha 4-est akarsz akkor meg felelj szóban. Úgyhogy engem csak az érdekel, hogy ne keljen még egyszer ugyanennyit kifizetnem egy keveredés miatt.
2021. dec. 5. 22:47
13/22 anonim válasza:
Ha nem akarsz vele szexet, akkor az a legegyszerűbb ha nem. egyedül mész.
14/22 anonim válasza:
E-mailben nem tud küldeni új feladatsort?
15/22 A kérdező kommentje:
Ha online akarná átküldeni, akkor megtehette volna facen is. Ahol ráírtam:) de ragaszkodik hozzá, hogy menjek érte
2021. dec. 5. 22:53
16/22 anonim 

válasza:

És miért nem mondod meg az igazgatónak, hogy kérje el tőle? Megmondhatod, akár mellékelheted is amiben írta, hogy menjél. Megmondod, hogy sokkal egyszerűbbnek gondolod, hogy közvetlen ő kérje el.
17/22 anonim válasza:
Ezt, hogy "Itt semmi sem életszerű" mondatot nagyon átérzem.
Hasonlóan vagyok az egyetememmel.
Ahogy leírtad, hogy hogyan osztják a jegyeket... olyannal is sokszor találkoztam már.
Olyan káosz van egyes oktatási intézményekben, hogy vicc. Mióta covid-karantén-online oktatás van, azóta pedig csak hatványozottan igaz ez az állítás.
18/22 anonim válasza:
Kicsit élénk a fantáziád. Ha ilyet tenne, akkor nem csakhogy kirugnák, de többé munkát sem kapna a szakmában.
Am ide nem kell semmi bizonyíték sem, elég a szavad egy panaszhoz.
19/22 A kérdező kommentje:
Igazából csak a legrosszabbal is számoltam. Ugyanis soha nem kerültem még ilyen helyzetbe. Nem vagyok egy nagy dumás/ balhé kiverős nő. Nem is szándékozom nagyon belefolyni. Én csak azt a rohadt vizsgát szeretném megcsinálni. Ha már elkeverte a nagyokos.
2021. dec. 5. 23:22
20/22 anonim 

válasza:

#19 Viccelsz? Nálunk az egyetemen az egyik tanár rendszeresen reszelte az egyik diákot, fél évig ment ez mire kicsapták őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!