Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen radikális programok...

Milyen radikális programok amitől nagyon hamar népességrobbanás lehetne?

Figyelt kérdés

#magyarország népessége
2021. nov. 26. 01:42
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
92%
Dehogy van erre recept, dehogy van, és nem is kell. Aki nem akar gyereket, az mindent megtesz, hogy ne legyen neki. Egyébként furcsa, hogy az ilyen nagy szapiztatóknak az sosem számít, milyen lesz annak a gyereknek a lelki egészsége, kap-e szeretetet egyáltalán, csak be vannak indulva a szülesztés gondolatától. Ez valami perverzió nálatok, vagy mi?
2021. nov. 26. 14:46
 42/48 anonim ***** válasza:
90%

Nőként a kérdésre válaszolva és magamból kiindulva szigorúan:

Ahhoz hogy én szüljek egy másodikat is, az agyamban kellene valamit átkapcsolni.

Gyereket szülni az egyik legszebb és legjobb dolog volt az életemben, de őrült szívás is egyúttal.

Kicsit most már nagyobbacska, lehet vele utazni, lehet megint sportolni, dolgozni, férjemmel is több idő van egymásra, teljesebb megint az élet.

Nagyon jó, hogy van, oda nem adnám semmiért, de nincs az a CSOK 10 millió, amiért én ezt elölről kezdeném.

2021. nov. 26. 14:54
 43/48 anonim ***** válasza:
76%
41. Szerintem nem teljesen így értette, hanem úgy, hogy mimnél műveltebb valaki, annál inkább úgy érzi hogy neki semmi szüksége a gyereknevelés nyűgjeire. Szóval, egy paraszt vagy iparos sem volt buta, amikor azt remélte,hogy az utódai továbbviszik azt amit megalkotott.
2021. nov. 26. 14:57
 44/48 anonim ***** válasza:
90%

Amit 43 ír az egybe cseng azzal, hogy a nők helyzetének megváltozása is okozza a fejlett társadalmakban a születésszám csökkenését.

A nők rájöttek, hogy mennyi lehetőségük van, ami mind-mind jobb, mint otthon ülni a harmadik-negyedik gyerekkel is.

2021. nov. 26. 14:58
 45/48 anonim ***** válasza:
88%
44.: Na azért a paraszt vagy az iparos is jóval műveltebb, mint az őskori szinten vegetáló putris társadalmak, ahol csak úgy f.ssák a gyereket kifelé magukból. Tudtommal a dunántúli parasztság köréből indult el az egykézés is, mert már akkor rájöttek, hogy nem kell nekik a több gyerekkel járó nyűg, és arra néztek rossz szemekkel, aki nem ezt a példát követte.
2021. nov. 26. 15:34
 46/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nekem a volt osztalytarsaim egyre másra potyogtatják a kölyköket, ilyen fél éves meg 8 hónapos kapcsolatokba. Komolyan nem értem.
2021. nov. 26. 19:35
 47/48 anonim ***** válasza:
100%
Ez még nem zárja ki azt, amit írtam. Tehát akár fiú, akár lány is tovább vihette az adott tevékenységet.
2021. nov. 26. 19:40
 48/48 anonim ***** válasza:
100%
Fölösleges volt lepontozni a 3-ast, meg elmagyarázni neki, amit ő is tud (32-es) meg személyeskedni (41-es). A kérdés az volt, mi okoz népességrobbanást. Az emberek tudatlanságban tartása és a szegénység azt okoz. Se én, se az eddigi, erre rámutatók nem tartjuk ezt jó dolognak, de attól még ÍGY VAN, csak tudni kellene szöveget értelmezni. Elméleti kérdésként fel lehet tenni azt is, hogy "hogyan rabolnál bankot", aki arra válaszol, az se ért egyet a bankrablással, de ha egyszer ez volt a kérdés, akkor megmondja, hogy fegyverrel.
2021. nov. 26. 19:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!