Szerintetek lesz digitális oktatás?
"Egyelőre szerencsére a valóság egyáltalán nem követi a vágyaidat, nekem meg ez a lényeg. Szerintem fiatal létedre Te is inkább örülj, hogy szabadon élhetsz, szórakozhatsz és együtt lehetsz a barátaiddal."
Akkor lehetnék a barátaimmal, ha digi lenne és akkor lennék szabad is hiszen nem kéne kötelezően reggel nyolctól délután 4ig bent lennem, ha digi lenne akkor sokkal több szabadidőm és szabadságom lenne. Lenne időm és energiám edzeni pl. Miért fáj az neked ha digi lenne? Érdemben egyébként nem tudtad cáfolni az állításaimat, csak pár dologba tudtál belekötni.
Nem akar téged senki cáfolni. Gyengeelméjű és szűklátókőrű vagy.
AZ FEL SEM MERÜL APRÓ AGYADBAN, HOGY VAN AKI SZERET ISKOLÁBA JÁRNI??
Miért nem mész magántanulónak?
Azt hamarabb elintézed magadnak, mint egy országos lezárást. De gondolom ennyi vér nincsen a pucádban, csak a szád nagy.
Szerencsére az országos online oktatást nem a gyakorira naponta 3 kérdést kiíró emberek rendelik el. Az online oktatás bevezetésével az egyik tábor egyetért, míg a másik tábor meg nem (én ez utóbbiak közé tartozom).
Megy a két oldal között a szájkarate. Mennyivel "jobb volt az online oktatás mint a jelenléti" VS "az online oktatásban lógtak a diákok és szinte semmit se tanultak".
Hogy a a csalások miatt vagy más miatt volt e jobb, esetleg az online oktatásban nem mindenki lógott indokokat mindkét oldal felhozta.
A közoktatásban már nagyon nem tudják jobban lebutítani a középszintű érettségit, hogy ezen covid generáció lustábbik része is le tudjon érettségizni.
Személy szerint azt csinálnám a középiskolában, hogy az online oktatást óhajtókat egy intézménybe (magyarán az anyaintézményből egy központi intézménybe) tenném és úgy "tanulnának". Majd félévkor és év végén írnának egy jelenléti vizsgát minden tantárgyból(éppúgy, mint az érettségin). Aki bukik az meg pótvizsgázhat hasonló körülmények között, majd ha az sem sikerül akkor évismétlés. Az ezután bekövetkező "nehéz volt a vizsga és megbuktam" kérdéseket meg olvasgatnám a gyakorin.
A felsőoktatásban az online oktatást óhajtók elfelejtik, hogy ők egy jelenléti képzésre jelentkeztek anno. Jelenleg itthon nem lehet online diplomát szerezni alapképzésen folyamatos online oktatással. Ezért persze nem indítanak petíciót. Az országos online oktatás helyett miért is nem követelnek online egyetemet?
Ahol lehet itt is megoldanám az online oktatást, de jelenléti vizsgákkal zárnám a vizsgaidőszakot. Igaz három hét múlva vizsgaidőszak. Szerintem annyit ki lehet bírni.
A jelenlegi kormányzati akarat az, hogy ne legyen online oktatás.
"Nem akar téged senki cáfolni. Gyengeelméjű és szűklátókőrű vagy.
AZ FEL SEM MERÜL APRÓ AGYADBAN, HOGY VAN AKI SZERET ISKOLÁBA JÁRNI??"
Jólvan akkor örüljél fejednek, gondolom 13 éves vagy és ezért beszélsz ostobaságokat.
NEM LESZ ONLINE!
Hányszor elmondták már?
Fú ez naon őrjítő fijatalók...
Faf
Ebben a topicban azt pontozzák le aki szerint nem lesz online oktatás és az pontozzák fel aki szerint jó lenne online oktatás.
Szerintem sem lesz online oktatás. A felsőoktatásban nemsokára vizsgaidőszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!