Szerintetek lesz digitális oktatás?
Drága 9-es. Kicsit próbáld értelmezni, hogy mit is írtam le, mielőtt itt rágalmazol.
Nem magamra értettem, hanem a diákságra, mint látható most is elég sokan akarják a távoktatást, köztük az én unokaöcsém is. Feltételeztem, hogy a diákság vírus ide vagy oda szeretne menni szórakozni a suli mellett, de ha az iskola is bezár, akkor az élelmiszerboltokon kívül minden bezár. Ami hát szerintem neked se lenne jó.
Képzeld, nekem is fontos a szórakozás, 8-tól 17-ig melózok nap mint nap, 1 hónapban 1szer kell valami kikapcsolódás, ha ez ekkora bűn meg önzőség, hát nagyon sajnálom, lehet elásom magam emiatt majd ha megengeded.
Nem lesz ideje belátni lusta fiatalok inkább tanuljatok ahejett hogy itt tagadjátok a vírust hisztérikusan!
Az onlájn nektek jó volt mel lehetet sunnyogni puskázni otthon tespedni lusta fiatalok!Nem lesz már online haha!!!!Ne is reménykedjetek!Nincs több tunyulás!
Ameddig kiírta ezt a kérdést be is olthatta volna magát!:)
Látom a mai fiatalok nem szeretnék tanulni,szerencsére a kisunkoám kivítel ugyanis ma is csillagos 5-t kapott matekból!!Ideje tanulni tőle!:)
Marcsi,69/N
:-)
A 10-es hozzászóló valóban felvette a napellenzőt. Szerintem annyira egyértelmű már, hogy nem lesz digitális. De teljesen képtelen elfogadni, csak löki itt a hülyeséget. Azért ez elég szánalmas...
Eddig én is úgy gondoltam, hogy nem lesz, de ma Magyarország víruslaborjában, Ausztriában teljes lezárásról döntöttek, beleértve az online oktatást általános és középiskolákban is, úgy hogy ott kb. napi harmada, negyede a halottak száma mint itt.
Úgyhogy megvan rá az esély hogy itt is elrendelik a közeljövöben.
Húha 16os, Te valamit nagyon félreolvastál, és oltári hülyeséget írtál.
1. Kezdjük ott, hogy Ausztria már régen nem Mo. víruslaborja. Ideje haladnod a korral...:-)
2. Az osztrák szabály az, hogy minden bezár, KIVÉVE AZ ÓVODÁKAT ÉS ISKOLÁKAT. Marad a jelenléti náluk. Ez most Neked biztos mellbevágó info.
3. Annyira szánalmas, ahogy próbálod magadnak bemagyarázni, hogy itt hamarosan online lesz. Kis barátom, egy nappal ezelőtt még az iskolai maszkviselést sem tették kötelezővé.Szóval nem lesz itt online, ülj le hétvégén, készülj rendesen, hétfő reggelre pedig húzd fel az ébresztőörádat:-)
Kussolj már 19-es.
Elte át ment hibridbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!