Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek lesz digitális...

Szerintetek lesz digitális oktatás?

Figyelt kérdés
Nem lógni akarok, nem is vágyom feltétlen a digitális oktatásra, csak azt látom hogy jobban tombol a járvány most, mint tavaly ilyenkor, amikor bevezették az online sulit. Ráadásul most oltás is van, fel ország beoltatta magát és ugyanúgy terjed a vírus sajnos:( én nagyon félek hogy elmarad a szalagavatóm, ami december közepén lesz. Szerintetek idén bezárják a sulikat, vagy végig jelenléti oktatás lesz?

2021. nov. 14. 20:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
85%

"Igen, de nem muszáj bemenni és választhatod a digitálist, sőt a kormány is ezt javasolja, mint már írtam."

Na, ilyen választásos dolog nálunk nem lesz:-D

2021. nov. 20. 14:25
 32/73 anonim ***** válasza:
70%

"Menj inkább, és tanulj. Tudod, hétfőn suli...:-)"

Mit ártottam én neked? Ennyire megkeseredett ember vagy aki feljön ide és ilyeneket irogat tizenéveseknek akik csak egy kis digitálist akarnak, hogy pihenjenek, mert igenis könnyebb az élet ha digitális oktatás van és te is biztos ezt akartad volna iskolás korodba, nem akarom hogy megint egész évben digi legyen, de 1-2 hónap nem ártana meg senkinek, persze leszámítva téged akinek fáj ha valaki boldog. Lehet neked se ártott volna pár hónapnyi digitális. Egyébként ha azt hiszed hogy ilyen mondatokkal felidegesítesz akkor nagyot tévedsz, csak eszembe jutattod hogy mennyire szánalmas emberek élnek ebben az országban.

2021. nov. 20. 14:52
 33/73 anonim ***** válasza:
0%
Húha, Nálad valami nem stimmel. Sajnállak, na szia.
2021. nov. 20. 15:10
 34/73 anonim ***** válasza:
65%

Te miről beszélsz?

Nem tarolja le az iskolákat a vírus, akkor miért nem lehet el érni a háziorvost? Miért van minden második osztály karanténba? Úgyhogy könyörögni kell egy tesztelésért?

2021. nov. 20. 15:54
 35/73 anonim ***** válasza:
20%

"Miért van minden második osztály karanténban?" Linkelnéd a bizonyítékodat?

Vannak osztályok amik karanténban vannak, de merő ferdítés, hogy az országban minden második osztály karanténban van.

2021. nov. 20. 23:02
 36/73 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem sincsen minden második osztály karanténban. Sőt minden tizedik sem. De tudod, van aki annyira nem akar suliba járni, hogy oltári hülyeségeket ír le tényként, és azt reméli, hogy ettől majd bezárnak az iskolák. Csak röhögni tudok ezen.
2021. nov. 21. 18:24
 37/73 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem sincsen minden második osztály karanténban. Sőt minden tizedik sem."

De ez nem az jelenti hogy nincsen koronás, a felső osztályok egészét akkor se rakják teljesen karanténba, ha már a fél osztály igazoltan covidos, csak a padtársat max, de az én padtársam is igazoltan covidos még se raktak még mindig karanténba. Minden iskolába van már legalább egy koronás, ez biztos.

2021. nov. 22. 08:15
 38/73 anonim ***** válasza:
22%

Minden iskolában legalább egy koronás? Úristen, mi lesz most?

Jön a világ vége, rettegjetek!:-D

2021. nov. 22. 08:32
 39/73 anonim válasza:
100%

Eddig én is elleneztem volna az iskolák bezárását, csak sajnos mostmár gáz van, NAGY gáz. Akinek van ismerőse, aki egészségügyben dolgozik, az hallhatja. Ugyanaz a forgatókönyv mint tavaly....

[link]

2021. nov. 22. 10:13
 40/73 anonim ***** válasza:
0%

De ne reménykedj nagyon, mert ahogy olvashatod, sehol sem zárták be az iskolákat. Akár gáz van, akár nincsen. Mennek a német, osztrák, román stb. gyerekek, szóval tuti megyünk mi is.

Pár hét és jön a tetőzés. Utána meg a téli szünet. Leszálló ágban meg végképp nem lesz bezárás.

2021. nov. 22. 10:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!