Szerintetek lesz digitális oktatás?
Az szuper, hogy nem érted, de véleményt mondasz róla:-)
És nem hiszem el azt az állításodat sem, hogy itthon max 40% menne el.
Dobálózol teljesen megalapozatlan állításokkal, így komolytalan a hozzászólásod.
De mire is akarsz kilyukadni?
Persze hogy 90% ment be, a szülőknek nincs idejük otthon tanítani őket ami alap feltétel volt!
Viszont középiskolába más! A lányaim egy híres kőbányai gimnáziumba jár és amikor tavaly vissza mentek (májusban)
lehetett kérni hogy hagy maradjon otthon igazoltan! 36% ment be az egész gimnáziumba! Ez nem a kormány által erősen influentált szennylapi poszt publikált adata!
Hanem amit a lányaim osztályfőnöke mondott, neki pedig az igazgató nő! Mivel köteles közölni a számot!
Most ettől hanyatt kellene esnünk talán?
Nálunk ( szintén bp-i gimi), az osztályunkból mindenki bent volt májustól:-) alig vártuk, hogy együtt legyünk, szuper a suliban a közösség. Alig volt hiányzó a suliban.
Sajnálom, hogy a lányaid HÍRES! kőbányai gimijébe nem szívesen mennek be a diákok... de biztos ettől olyan HÍRES!
Pffff...
"És nem hiszem el azt az állításodat sem, hogy itthon max 40% menne el."
Saját tapasztalat, az egész osztályom örülne a diginek, illetve még rengeteg embert tudok aki szintén örülne, visszont olyant aki ellenzi, alig. Itt gyakorin is a digit támogatók vannak többségben, illetve tik tokon is illetve a legtöbb közösségi platformon. Továbbra is erősen kétlem azt, hogy Ausztriába a középsulis diákok 90 százaléka bement volna, de egyébként egy Osztrák suliba én is szívesebben mennék, mint egy Magyarba. Ha a közepet és az általánost együtt nézzük akkor kb 60-65 százalék kénytelen volt bemenni hiszen még kicsi és nem tud egyedül otthon maradni, tehát marad 40 százalék és ez kb lefeleződik mert beakar menni.
Lényeg a lényeg: hitegesd csak magadat a légből kapott adataiddal.
Hisz tudod: a remény hal meg utoljára:-)
Saját tapasztalat??
Egyetlen osztály szerinted leképezi az egész társadalmat?
Egyre nagyobb butaságokat írsz.
És persze, hogy a gyakorin a digitálist támogatja a többség:-D
Azt hiszik, hogy ha ide írogatnak, akkor a kedvükért bezárják az iskolákat. Ezt csinálják szeptember óta -én mondjuk jót derülök rajtuk.
Bár egyébként szerintem ugyanaz a 10-15 dilettáns írogatja be ezeket a kérdéseket naponta:-)
"Egyetlen osztály szerinted leképezi az egész társadalmat?"
Te meg nem bírod felfogni amit irok.
De felfogom, és tökéletesen értem, hogy mit akarsz mondani: úgy beállítani minden tényt, hogy ebből a közeledő digitális oktatásra lehessen következtetni.
Egyelőre szerencsére a valóság egyáltalán nem követi a vágyaidat, nekem meg ez a lényeg. Szerintem fiatal létedre Te is inkább örülj, hogy szabadon élhetsz, szórakozhatsz és együtt lehetsz a barátaiddal.
És tudom, hogy az utóbbi napokban sokan megbetegedtek és sokan is meghaltak covidban (eddig egyébként összesen Mo. lakosságának kb. 0,3 ezreléke...,) azért egyet még üzenek Neked:
AZ UTÓBBI NAPOKBAN TÖBB MILLIÓAN MARADTAK EGÉSZSÉGESEK:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!