Megjött az értesítés, jelenléti oktatás lesz! Örültök?
"Megjött az értesítés, jelenléti oktatás lesz! "
hahahhahahahhahahahhahahahhahahahahahahahhah!!! Az április 19-i jelenléti oktatásról még KORMÁNYRENDELET is született!! hahahahahahah!!
AMI NEM EGÉSZ 2 hétig VOLT ÉRVÉNYBEN AZTÁN HATÁLYON KÍVÜL HELYEZTÉK és nem nyitottak ki a sulik!!!
HAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHHHAHHAHHAHAHAHAHHAHA!!!
Azért ez kicsit érdekes, ha már ennyit jártál a szakra, nem tűnt fel, hogy itt valódi tudás nélkül esélyed se lesz? kb. annyit fog érni a diplomád ha sikerül csalással, mint eleve el se mentél volna egyetemre.
Annyira értelmetlen csalni, hisz ha a suliba nem megy, akkor mit szeretnél valódi munkahelyen? Esélytelen.
Akkor már inkább ennyi időt nyelvbe öltél volna, aztán kimész külföldre... Vagy valami.
Nagyon gyenge egyetemnek kell lennie annak, ahol csak puskázással végig tudod csinálni a féléveket.
Még egy büfészakon is nulla tudással egy 300 oldalaskönyvet lapozgatni egy vizsga alatt és összekaparni így a kettest, elég hardcore, úúgy, hogy előtte a könyv a kezedbe sem volt, de hirtelen időre mindent megtalálsz benne.
Egy komolyabb szakon, ahol nem bemagolni kell az anyagot, hanem megérteni és tudni kell használni ott máris megbukott az elmélet, hogy puskázással végig csinálod az anyagot.
Illetve a gimiben nekünk volt egy tanárunk, aki engedte a gyerekeknek, hogy a filozófia dolgozatokon használják a jegyzetüket.Ezt akkor vettük észre, amikor az egyik magyarórán egy gyerek egy másik osztályból filó dogát írt és a tanár orra előtt lapozgatta a füzetét. Amikor kiment, akkor megkérdeztük a tanárt, hogy ez mi volt, meg, hogy milyen jó, hogy ezt engedi.
Elmondta a tanár, hogy jól hangzik, hogy "puskázhatsz", de, ha nincs mögötte tudás, akkor csak puskával lehetetlen megírni a dolgozatot, hiszen mire a kérdésre kikeresed a választ, addig is elmegy x idő, plusz puskával hogyan válaszolsz meg olyan kérdéseket, ahol az önálló gondolataidra kíváncsiak, amiket abból építesz fel, amiket az órán vettetek. Mire elolvasod doga alatt a jegyzeteket, megérted, majd átgondolod, hogy te ezt hogyan látod és megírod, addigra már rég a buszon zötyögsz hazafele. :)
De persze más az a szak, ahol a tanár mindig ugyanazt a vizsgalapot osztja ki és már valaki egyszer közzétette a válaszokat rá és azóta is kering az interneten megoldókulcs. :)
De egy ilyen szakon jelenlétin is megkapod a kettest, hiszen 5-10 választ simán megjegyzel, amíg bezötyögsz az egyetemre.
Egyetem végére dolgozó ember lettem, teljes munkaidőben dolgozom, úgyhogy nem, nem örülök.
Szerencsére a munkaidőm kötetlen, van homofisz is, legrosszabb esetben meg szerzek valami Honda robogót, amivel be tudok járni az egyetemre. A tömegközlekedés katasztrófa, egy nap 1-1,5 órát venne el tőlem, ha be kéne járkálnom az egyetemre.
21F
Szerintem is gáz, hogy szétcsaltad. Én most végeztem, 3 félévet húztam le online-ban. Volt vizsga, amin csaltam én is. A töltelék hülyeségeken, amire jelenléti oktatás alatt se tanultam volna. Viszont a combos vizsgálon nem csaltam. Megtiszteltem a tanáraimat, a választott szakomat, a diplomámat és nem utolsó sorban magamat egy tisztességes jeggyel.
Erre nem kéne büszkének lenned
Nem lesz online ez az 🎉🎉
12.es leszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!