Megjött az értesítés, jelenléti oktatás lesz! Örültök?
A te bajod,ha szétcsaltad az egyetemet és most fosol,hogy kibuksz.De meg is érdemled.
Az ilyen ne kapjon már diplomát!
Kedves vagy első :) Nehogy már a legvégén kibukjak. Akkor az azt jelenti, hogy elpazaroltam 3 évet az életemből.
Igen, pont ugyanannyi a tudásom mint 2018-ban amikor kezdtem az egyetemet. De téged miért bántana, ha lediplomáznék így? Úgy is csak egy vidéki informatikai diploma, nem pesti orvosi...
Te voltál az, aki írta pár napja, hogy szeretné, ha végig online oktatás lenne?
Megmondtam neked akkor is: 9 és fél hónapig jelenléti oktatás lesz!
3-as jó az orvosit megértem. Bár egyetlen frissen végzett orvos sem műthet évekig, mert az igazi tudást és gyakorlatot a kórházban tanulja meg hosszú évek alatt.
4-es Sok értelme lesza az életemnek :(
Nem én voltam az 5-ös.
Anyaként örülök, a lányom most volt ált. elsős, a digitális oktatás 3. napján kaptam először idegösszeomlást...3 felnőtt szenvedett rohadtul az az időszak alatt ezzel az 1 gyerekkel, soha többé nem akarok ilyet átélni!
("felnőttnek" lehet, hogy jobb ez, én speciel ha az én időmben lett volna ilyen borzasztóan rosszul jártam volna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!