Idén is az lesz mint tavaly? 1-2 hónap jelenléti aztán távoktatás tavaszig?
Figyelt kérdés
2021. aug. 3. 22:29
1/12 anonim válasza:
Nem vagyunk jövőbelátók....majd kiderül.
3/12 anonim válasza:
Lehet.. most nagyon erőltetik ezt a delta variánst xx
4/12 anonim válasza:
Mindenki be lesz oltva, minimális az esély.
5/12 anonim válasza:
És MIKORRA LESZ mindenki beoltva mikor jelenleg 5.6 millió ÚGYNEVEZETT oltottunk van, de ebből csak 3 millió a kétszer oltott a többi csak egyszer, ill van 4 MILLIÓ EGYSZER SEM oltottunk, akik nem is akarnak azok lenni! MInt pl én is!!
Na ?? AKkor mikorra is lesz mindenki beoltva? 2030-ra?
6/12 anonim válasza:
Belenéztem a jósgömbömbe de még nagyon homályos a kép. Három hónap múlva gyere vissza és válaszolok a kérdésedre.
7/12 anonim válasza:
"Három hónap múlva gyere vissza és válaszolok a kérdésedre."
nem kell ahhoz már 3 hónap, elég lesz kettő is sztem.
8/12 anonim válasza:
Hát én látok esélyt arra is, hogy igen és arra is, hogy nem. Sőt, nagyobb esélyt látok arra, hogy valamikor megint online oktatás lesz, de bár ne lenne igazam.
9/12 anonim válasza:
Nem hiszem. Nagyon jelenléti oktatást tervez mindenki mindenhol, szigorítás is legfeljebb a maszkviselésben, és a védettségi igazolvány használatában történhet szerintem. Nem hinném, hogy itt, vagy bárhol a világon megengedné magának egyetlen állam is , hogy lassan második éve ismételt teljes lezárást eszközöljön akár az oktatásban, akár más téren. Főleg úgy, hogy az egyre nagyobb számban felvett oltást a mindent megmentő csodaszerként misztifikálja az egész világ. Elég visszatetsző lesz, ha novemberben azt mondanák, hogy jajjjj negyedik hullám, menjen vissza mindenki a szobába még egy fél évre...
10/12 anonim válasza:
". Nagyon jelenléti oktatást tervez mindenki mindenhol"
és akkor mi van?
2020. márc 13. reggel 8 óra Kossuth Rádió a felelős miniszterelnök kijelenti: az iskolák bezárása szükségtelen és NEM zárnak be
márc 13.még aznap este 21h kormányinfó: az összes iskola bezár
TAPS!!
TERVEK TERVEK!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!