Megjött az értesítés, jelenléti oktatás lesz! Örültök?
Nem tetszik a nyers igazság?
Ez van:)
Ha már akarsz egy diplomát,azért dolgozzál meg becsületesen is-ha távoktatás van,ha nem!
“ha 20 év múlva olyan orvos műtene, aki korona alatt tanult, az inkább ne nyúljon hozzám“
Te direkt vagy ennyire hülye? Addigra szakosodás után milliárd műtéten lesz túl! Halj is akkor meg!
Nem provokálok senkit. Ti provokáltok ezzel, hogy "Megérdemled" meg "Úgy sem lesz diplomád", stb. Tudod, ez azét eléggé fájó 11-es.
12-es nem tetszik, jól látod. Kicsit kedvesebben is leírhattátok volna a véleményeteket. Nekem az a véleményem, hogy ha megérdemlem, ha nem, itt a célegyenesbe ne essek már ki.
Megértem 10-es, akkor a ti eseteteknek örülök :)
14-es mert később autodidakta módon bármikor megtanulhatom a szakmát. Csak a papír legyen meg hozzá, mint motiváció adó. Én fordítva élem az életem, ha már a szeme előtt/ birtokomban van a nyeremény, akkor tennék érte.
Ha egyszerűen nem tanultál semmit,végigcsaltad az egyetemet,akkor bukjál is ki.
Tudod,más a szivét-lelkét belefekteti a tanulásba,te pedig végig csak fostál bele,hát akkor bukjál is ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!