Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megjött az értesítés, jelenlét...

Megjött az értesítés, jelenléti oktatás lesz! Örültök?

Figyelt kérdés
Én nem. Sokkal kényelmesebb volt otthonról tanulni és sokkal jobb volt szétcsalni az egyetemet 3 féléven keresztül. Így én ki fogok bukni a legvégén, mert semmi tudásom nincs.

2021. aug. 13. 14:27
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
Mérnökinformatika
2021. aug. 13. 15:39
 32/49 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld megp az utolsó évet, hátha sikerül.
2021. aug. 13. 15:40
 33/49 A kérdező kommentje:
Megpróbálom de majdnemhogybiztos megbukok minden tárgyból.
2021. aug. 13. 15:41
 34/49 anonim ***** válasza:
86%
Hát attól búcsúzhatsz akkor.... egyik exem is azt a szakot végezte, de ő tanult és okos volt mellé mégis szenvedett vele. Te a dupla nulla tudásoddal hát..... ennek szevasz.
2021. aug. 13. 15:41
 35/49 A kérdező kommentje:
Hetedik félévem lesz. Már csak kettőt kéne kibírnom. Nagyon jó lenne, ha nem kéne elbúcsúznom tőle.
2021. aug. 13. 15:43
 36/49 anonim ***** válasza:
83%
De ne haragudj, ilyen hozzáállással mit vársz tőlünk? Nyaljunk körbe? Más lehet a két kezét összetenné ha oda járhatna, te meg le sem szarod. Ha az alapok nincsenek meg, a semmire nem tudsz építkezni.
2021. aug. 13. 15:55
 37/49 anonim válasza:
100%
Örlök, hogy megint lesz erről naponta legalább 10 kérdés.
2021. aug. 13. 15:56
 38/49 anonim ***** válasza:
83%
Elcseszted, ez teljesen független a jelenléti oktatástól. Az informatika pont az a terület, ahol papír nélkül, de valódi tudással megtalálnád a helyed, és lenne rád igény. Fordítva sosem fog menni, papírral, de tudás nélkül sehova nem fogsz kelleni. Teljesen mindegy, hogy megszerzed-e a diplomát vagy sem, de mindenki jobban jár, ha te nem szerzel diplomát.
2021. aug. 13. 16:46
 39/49 A kérdező kommentje:
Nekem mindig azt mondták szüleim és rokonaim, hogy az egy senkiházi akinek nincs diplomája és örökké a gyártósor mellett fog rohadni, merthogy papírral de 0 tudással felvesznek a legelőkelőbb helyekre is, de papír nélkül nem fogok sehova se kelleni hiába van tudásom. És hát ők elég tapasztaltak, szóval akkro most nekik vagy neked van igazad 41-es? Mert teljesen ellentmondotok egymásnak.
2021. aug. 13. 16:56
 40/49 A kérdező kommentje:
De mindegy is, elcsesztem, elfogadom. Ha nem találok valami kiskaput, hogy jól éljek teljesen hülyeként, akkor úgyis öngyilkosság lesz a vége.
2021. aug. 13. 16:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!