Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tanácsot szeretnék kérni! Ti...

Tanácsot szeretnék kérni! Ti mit csináltok a gyerek régi tankönyveivel?

Figyelt kérdés
Tartogassam, vagy irány a kuka?

2021. aug. 8. 13:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nem fogja használni, más tanár, más tanrend, más követelményrendszer stb...
2021. aug. 9. 20:43
 12/13 anonim ***** válasza:
#10, szerintem nem sok haszna van, már eleve a két gyerek máshogy gondolkozva jegyzetel, a tanárok mást tartanak hangsúlyosnak stb. Kidolgozott érettségi tételek viszont maradhatnak, pláne a klasszikusan visszatérő témák mint Ady, 1848-as események, ilyenek.
2021. aug. 10. 17:12
 13/13 anonim ***** válasza:

Én most szortíroztam ki az általános és középiskolás könyveket, füzeteket. Kettő nagy dobozba tároltuk, már lassan 15 éve. Egyszer nem vette elő senki.

Odaadni nem tudod, mert állandóan változnak a tankönyvek, így nem vennék hasznát.

Egyébként ha egy picit is felelősségteljesen gondolkodnátok, akkor nem a kukát javasolnátok, hanem az újrahasznosító telepeket, kukákat. Ha már papír, akkor az a minimum, hogy ilyen helyre viszitek, dobjátok ki... normálisan előkészítve.

Jah az egyetemi tankönyveimet nem fogom kidobni, azok értékesek, meg hasznosak, de egy ált iskola 3. osztályos matek könyvvel senki nem megy semmire.

2021. aug. 14. 11:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!