Mit lehet tenni egy ilyen tanítónénivel?
A gyermekem osztályfőnöke kritikán alul viselkedik, nem csak az én gyermekemmel hanem az osztályba járó összes többi tanulóval. Ez a nő magas lóról esett nagyot pár éve. Nemcsak csúnyán beszél a gyerekekkel " hülye, bolond, fogyatékos, k.rva anyád" hanem rendszerint alázza is őket. Beleszól abbay hogy a gyermekek mit visznek tìzóraira, ha neki nem megfelelő nem eheti/ihatja meg. Bele akar szólni abba, hogy otthon a család, hogyan él, mit főz, mikor kell és hogyan kinek mosogatni, mi otthon a szülő feladata.
Ha valamelyik szülő szólni meg az ostobaságai miatt a gyerek húzza a rövidebbet. Én már beszéltem vele, hogy miatta megy a jó tanuló, jó képességű egészséges gyermekem gyomorgorccsel, fejfájással, hányással iskolába. Beszéltem az igazgatóval is. Hová fordulhatnék még? A gyerekeket pszhiologushoz akarja folyamatosan küldeni mert nem úgy viselkednek, ahogyan 40 éve viselkedtek a gyerekek. Bennünket is, szülőket folyamatosan leszól valami miatt. Pl tornából 3-as 4-es egy rendkívül tehetséges diákolimpiát nyert gyermek. Énekből kettes érdemjegyet kap az olyan gyermek aki kitűnően játszik hegedűn. Sajnos már tehetetlenek vagyunk mi szülők. Tényleg végig kell nézni ahogy gyerekeket tesz tönkre egy életunt pedagógus?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!