Hülyeség lenne emiatt otthagyni az egyetemet?
Azt az egy évet bird ki, az állatorvosi asszisztens képzés nem egy ördöngösség, exem minimális tanulással csinálta meg, lehet hogy menne egyetem mellett is.
Kár volna ezt a sok évet kidobni az ablakon, ha nem is dolgozol egy percet sem a területen, akkor is jól fog jönni hogy van.
Mint az első. Azt tudom tanácsolni. Szívd fel magad erre a kis időre, és utána azzal tudsz foglalkozni, amit szeretnél. Kár lenne az eddigi erőfeszítéseidet sutba dobni.
Inkább kérj segítséget a szüleidtől, ha van mód rá, hogy kevésbé legyen feszkós az éved. Hidd el inkább támogatnak, sem mint kukázz 3 évet.
Nagyon sokan vannak így, nyilván az online oktatás is csak rátett erre a lapáttal. Anno én is így voltam, kb. ugyanez, amit leírtál, másodévtől kezdve (5 éves osztatlan), minden évben ez játszódott le a fejemben, sőt ez évről évre súlyosbodott. Majd elvégeztem, de az államvizsga kínszenvedés volt, csúsztam is emiatt, jártam pszichiáterhez is, gyógyszerekkel.
Minden más érdekelt, csak a saját tanulmányom nem. Így elképzelhető, hogy ez az állatorvosi csak fellángolás.
Azért egy matematikus diploma nem rossz, elmehetsz pénzügyi és IT irányba is, amiben bőven van pénz, persze sokat kellene mellé még tanulni. Nem csak a tanári pálya létezik alacsony fizetésért. Lehetsz magántanár, online oktatással is akár.
Szerezd meg a diplomádat, utána azt csinálsz, amit akarsz, később jól fog jönni. Azt meg ne gondold, hogy állatorvosnál dolgozni sokkal jobb lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!