Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Írtál valaha ostobaságot...

Írtál valaha ostobaságot dolgozatba?

Figyelt kérdés
amiről tudtad hogy hülyeség de csak azért is beírtad mert nem volt jobb ötleted, vagy csak nem volt kedved üres lapot beadni pl ilyen [link]
2010. aug. 28. 16:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Osztálytársam egy töridogába írta arra a kérdésre, hogy a "Görögök miért néztek fel xy-ra?" azt, hogy "Azért, mert izmos volt, mint Hercules"
2010. aug. 28. 20:44
 12/18 anonim ***** válasza:
Én német szódogánál, amelyik szavakat nem tudtam németül, azokat leírtam angolul :D
2010. aug. 28. 22:12
 13/18 anonim ***** válasza:
Még általánosban töri doga előtti este néztem meg a Farkangyalt. Másnap Gabriel arkangyalból Gabriel farkangyal lett (persze véletlenül). A tanár sztem átsiklott felette, nem volt aláhúzva... vagy ő is látta este a filmet... :D
2010. aug. 29. 10:36
 14/18 anonim ***** válasza:

Angol szódoga:

hátsó - ass

2010. aug. 29. 21:51
 15/18 anonim válasza:
Írtunk egyszer irodalom tz-t és kaptunk egy még addig sosem látott verset, és azt kellett elemezni. A vers valami szerelmes cucc volt. Gondoltam egyet, és eltúlozva minden baromságot leírtam, hogy az író biztos belezúgott a csajba de már ezzel meg azzal megcsalta meg blabla... és végül 5-öst kaptam, mert a tanárnőnek imponált az író életrajzából vett információk szövegbe építése. :) Még jó, hogy semmit nem tanultam az íróról..:D
2010. szept. 5. 11:46
 16/18 anonim ***** válasza:
Igen egyszer a szabadon választható töri esszé-Római korból meg volt adva kb 6-7 téma,kiválasztottam az egyiket és a sztorit úgy fogalmaztam meg,mi lett volna ha lettek volna intelligens robotjaik,azonkivül hogy egyest kaptam rá még intőt is "a tanárral szembeni tisztelet elhagyásáért" aztán 11ben egy hittan dolgozatom,mire nem tanultam és nem is érettem és amugysem szeretem a vallás témát beleirtam az űrkutatás nevetséges probálkozásait Isten szemével,na kérlek erre 5öst adtakXD:D
2010. szept. 5. 12:12
 17/18 anonim ***** válasza:

fizika doga.A kérdés mivel lehet bizonyítani a relativitás elméletét?

Válaszom:A relativitás elméletét nem lehet bebizonyítani,mert az mindenkinek relatív.

2010. szept. 5. 12:52
 18/18 anonim ***** válasza:

jó válaszok

egyszer irodalom órán vmi stréber leírta válasznak azt h magvető

másik srác meg lemásolta róla nemvolt feltünő

rákérdeztek vmi személynek a fogalmára általánosba erre srác aztírta válasznak h olyan férfi aki nőnek képzeli magát

én egyszer töri dogánál kikaptam hitler és sztálint összekötöttem és aztírtam le indoklásnak h haverok voltak

tanár bírt elfogadta

2010. szept. 5. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!