Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Írtál valaha ostobaságot...

Írtál valaha ostobaságot dolgozatba?

Figyelt kérdés
amiről tudtad hogy hülyeség de csak azért is beírtad mert nem volt jobb ötleted, vagy csak nem volt kedved üres lapot beadni pl ilyen [link]
2010. aug. 28. 16:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%

Én sosem tanultam, mindig a saját szemszögemből közelítettem meg a dolgokat, a tanárok egész jól bírták :D

Általánosban viszont volt osztálytársam, aki a töri esszét átfogalmazta Star Warsra XD

Hát kicsit kibukott az egész tanári kar :D

2010. aug. 28. 16:20
 2/18 anonim válasza:
90%
Én nem nagyon... Viszont volt egy olyan töridoga ahol megkellett nevezni egy-két fegyvert a második vh.-ból. Volt hozzá egy kép is. Az egyik fiú meg nem tudott mit írni, ugyhogy odaírta, hogy csúzli.
2010. aug. 28. 16:38
 3/18 anonim ***** válasza:
83%
Igen, általában így húzom magam ki a bajból :D Ha valami az óráról rémlik, akkor leírom. Ha emlékszem valami pluszinfóra, amit olvastam valahol, de nem tananyag, azt is leírom, még akkor is, ha nem vagyok benne biztos, hogy jó. Képes vagyok egy egyszerű megállapítást oldalakon keresztül fejtegetni, ez viszont a töritanárnál nem valami nyerő...
2010. aug. 28. 16:39
 4/18 anonim válasza:
100%
Hajjajjj... :) Felsőfokú oktatásban, mikroorgaNIzmus helyett mikroorgazmust írtam XD Ráadásul többször is XD Ja és nem egyedül írtam ezt, padtársam is XD
2010. aug. 28. 16:46
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Sőt, az enyém is keringett egy időben a neten.
2010. aug. 28. 16:49
 6/18 anonim ***** válasza:
75%

Én olyat csináltam anno általánosban,hogy töri dogánál mindig volt esszé.Max. 2-3 kissebb esszé vagy 1-2 nagyobb.

Plussz évszámok,nevek,történelmi személyek,helyszínek stb.

És amikor az esszénék már nem tudtam az adott témáról írni elmondtam magamban az anyagot és úgy folytattam az esszét,hogy beleszőttem más a témához kapcsolódó dolgokat is.

15/L

2010. aug. 28. 16:56
 7/18 anonim ***** válasza:
83%
Művészettörténet dolgozatnál rendszeresen előfordult ez, egy A4-es oldalon keresztül részleteztem, miért pont ezeket a tónusokat használta a festő, milyen hangulatban lehetett a kép megfestésénél és hogy vajon mit éreznek a képen szereplő alakok....persze mindent ott találtam ki és semmi értelme nem volt az egésznek. A tanár valószínűleg nem nagyon olvasta át a dolgozatokat, mert mindig 5-ös lett:)
2010. aug. 28. 17:18
 8/18 anonim ***** válasza:
83%
Jahh. De nem direkt. Pragmatica sanctio helyett grammatica sanctiot... :)
2010. aug. 28. 17:49
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Ja, angol dolgozatnál, Skóciáról kellett volna írni, elvileg fel is kellett volna belőle készülni, mert két oldal volt az elvárás. Én meg elfelejtettem, aztán szépen leírtam angolul, hogy a skót férfiak szoknyát hordanak, és alatta semmit, szeretik a whiskey-t, és érhtetetlenül beszélnek angolul :) A végén leírtam az Old McDonald had a farm kezdetű nótát, meg hogy bocs, amiért nem készültem, tudom, hogy nem sok értelme van annak, amit írtam, de remélem, hogy nyelvtanilag helyes, ezért legyen kedves egy kettessel megszánni.

A tanár jófej volt, tetszett neki, adott egy hármast :D

2010. aug. 28. 18:39
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

10.ben valami matekos tételből írtunk (emelt matekos osztály, akkor már a 11-es anyag elején tartottunk)

Osztálytársam leírta a tételt, amit kb 3 sorban lehetett volna mindennel együtt egy oldalon, kicsit szakácskönyvesre vette a formát...

Nem tudom pontosan idézni, de nagyon nagyot röhögtünk rajta :D

2010. aug. 28. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!