Írtál valaha ostobaságot dolgozatba?
Én sosem tanultam, mindig a saját szemszögemből közelítettem meg a dolgokat, a tanárok egész jól bírták :D
Általánosban viszont volt osztálytársam, aki a töri esszét átfogalmazta Star Warsra XD
Hát kicsit kibukott az egész tanári kar :D
Én olyat csináltam anno általánosban,hogy töri dogánál mindig volt esszé.Max. 2-3 kissebb esszé vagy 1-2 nagyobb.
Plussz évszámok,nevek,történelmi személyek,helyszínek stb.
És amikor az esszénék már nem tudtam az adott témáról írni elmondtam magamban az anyagot és úgy folytattam az esszét,hogy beleszőttem más a témához kapcsolódó dolgokat is.
15/L
Ja, angol dolgozatnál, Skóciáról kellett volna írni, elvileg fel is kellett volna belőle készülni, mert két oldal volt az elvárás. Én meg elfelejtettem, aztán szépen leírtam angolul, hogy a skót férfiak szoknyát hordanak, és alatta semmit, szeretik a whiskey-t, és érhtetetlenül beszélnek angolul :) A végén leírtam az Old McDonald had a farm kezdetű nótát, meg hogy bocs, amiért nem készültem, tudom, hogy nem sok értelme van annak, amit írtam, de remélem, hogy nyelvtanilag helyes, ezért legyen kedves egy kettessel megszánni.
A tanár jófej volt, tetszett neki, adott egy hármast :D
10.ben valami matekos tételből írtunk (emelt matekos osztály, akkor már a 11-es anyag elején tartottunk)
Osztálytársam leírta a tételt, amit kb 3 sorban lehetett volna mindennel együtt egy oldalon, kicsit szakácskönyvesre vette a formát...
Nem tudom pontosan idézni, de nagyon nagyot röhögtünk rajta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!