Orvosi egyetemen a ZH-on (biofizika, biokémia, statisztika ZH) sok a számolós feladat? Körülbelül mennyiséget tudtok mondani?
Figyelt kérdés
Kérem, hogy csak azok válaszoljanak akik Orvosi/Fogorvosira járnak!2021. máj. 4. 21:10
1/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem vészes. Kémiából két db zh-n volt 1-1 emelt érettségi szintű számolás, pufferek, termodinamika, stb. Statisztikából meg nem a számolások levezetése a bonyolult hanem a miértje. Gyököknél nem használtunk nagyon bonyolultam műveletet. Fizikából ugyanez érvényes, azt várják el, hogy értsd a folyamatot és mondjuk egy teszt során ki tudd választani a helyes eredményt.
2/7 anonim válasza:
Melyik egyetemen? Koránt sem mindegy.
3/7 A kérdező kommentje:
2.
Semmelweis
2021. máj. 5. 04:07
4/7 anonim válasza:
#2 mind a 4 egyetemen pontosan így működik
5/7 A kérdező kommentje:
4. Ahogyan az első válaszoló írta?
2021. máj. 5. 08:57
6/7 anonim válasza:
Igen, minor különbségekkel, de itt már nem a számolásokra mennek rá
7/7 anonim válasza:
Én POTEs vagyok, de azért válaszolok.
Nálunk biometria van statisztika helyett : logika kell hozzá főleg. Kémia : pH, puffer, oldódás volt talán . Vicc az emelt kémiához képest .
Bifiz: nálunk egy zh volt belőle , laza az intézet amúgy itt, nagyon korrektek. Alig kérnek tőlünk képleteket, ott is inkább az elmélet a lényeg .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!