Mi ez a felhajtás?

Figyelt kérdés

Tény és való,hogy kicsit nehezebb dolguk van az érettségizőknek a vírus miatt,de kérem mi ez a nagy felhajtás, felháborodás, petíció aláírás,hogy ne legyen érettségi stb...

Ne haragudjatok,de ha tavaly gond nélkül lement az érettségi,nem volt belőle gond, akkor az idén majd biztos egy petíció miatt nem lesz ?

Picit gondoljuk át logikusan a dolgokat.Húgom is egész nap chillben van leszarizza,az összes dogát kipuskázza,most meg fosik mert közeleg az érettségi és nem érti meg,hogy ha tavaly volt most is lesz.A másik meg,hogy simán megírod az érettségit vírus ide vagy oda.

2021. jan. 14. 03:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Hát pont ez az..." Hát pont nem...

Ezt magyarázom, hogy nem. Mégis miért lennének hátrányban?

Kb. minden normális szakon messze túlteljesíti minden keretbe beférő

a minimumponthatárt. Épp ezért nem beszélnek róla, mrt gyakorlatilag lényegtelen. És ha akar valaki, online is fel tud készülni.

A tanár ugyanúgy el tudja magyarázni az anyagot online is. Szóval nem értem.

2021. jan. 15. 09:57
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem is magyarázom tovább.

Gondolom Te nem vagy benne ebben.

Szerinted a legtobb tanart is mennyire erdekli az online? Foleg ha meg mellette gyerek is van otthon? Nem is egy..? Megsugom semennyire.

Leadja az orat es ennyi. Ott nem az van hogy szolsz hogy dehat en ezt nem ertem.. Vagy hat szolhatsz, tanar függő hogy válaszol e. Nagyon nem mindegy hogy fizikailag ott vagy e vagy sem.

Anyagi része: egyáltalán van e sajat szamitogeped.. Sajat szobad... Sorolhatnam. Nem zavar e a tobbi testver.. Ja tudom ez elkepzelhetetlen, de nagyon sok magyar csalad van igy. Nekem egy ismerosom és a fia kerult ilyen helyzetbe nem reg. Mondjuk az anyuka hibajabol de egy szin 5os, okos gyerek az anyuka miatt kerult hajléktalan szallora. Neki mondjuk szerencseje van mert van egy laptopja. De O is gimmnazista.. Szerinted milyen helyzetben van? Foleg a virus alatt?

Arrol nem is beszélve hogy a legtobb tanar kezelni se tudja az online feluleteket.

Hidd el. Hátrányban vannak. Az hogy Te nem veszed eszre nem jelenti hogy nem igy van.

2021. jan. 15. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!