Van értelme még a magyar felsőoktatásnak így, hogy egy újabb egyetemet készülnek szétverni?
Pénzmozgatás. Közpénz jellegét elveszíti, miután az egyetemet fenntartó alapítvány kezébe kerül a pénz.
Végülis ugyanúgy állami pénzből finanszírozzák, semmi értelme az alapítványozásnak a pénzmosáson kívül.
Értem, kérdező.
Szóval, "csak elmélkedésből".....uszítasz a kormány ellen.
Megéri?
Kedves kérdező!
Ez attól is függ nagyban, hogy milyen szakon végeztél, azonban az nem hogy hol. Ha például mérnöki végzettséged van (mestervizsgával együtt), akkor kb ha kettessel végeztél a legszarabb egyetemen, akkor is kapsz munkát, mert annyira mérnök hiány van idehaza. Ezt tapasztalatból mondom. Én értem hogy mire gondoltál, de minden attól, függ, hogy az adott szakmai végzettségre mennyire van kereslet. És sok helyen megsem nézik, hogy hol végeztél, csak hogy diplomád legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!