Van értelme annak, hogy Magyarországon felsőoktatás "üzemel"?
Minden honnan azt hallom/olvasom, hogy könnyű diplomát szerezni, ez a iskola sz*r az a szak sz*r, mindenki buta, hülye stb.
Melyik iskola és melyik olyan k*rva jó ebben a telibe b*szott, mocskos, korrupt országban?
Ugyanezt a kerdest teszem fel, csak Erdelyben elo diakkent(egyetemistakent)
(bocsi nemtudok valaszolni)
A nemzetközi tanulmányok az egyik LEGJOBB amit választhattál! Azt szerintem sehol nem "nézik le", még ha nem túl jónak titulált főiskolán szerezted, akkor sem.
Egyébként meg egyetértek. Már nem a minőségre megy a felsőoktatás,hanem a mennyiségre. És ennyi diplomásra ezer százalék, hogy semmi szükség.
Hmm gyors válaszok jöjjön még.:D
Egy biztos külföldre megyek majd dolgozni remélem ott nem ilyen bizonytalan a jövő.
Tudom válság van, DE nyugaton hamarabb kilábalnak a válságból, mint Magyarország.
Azt mondanám: van.
Voltam kint Spanyolországban erasmusszal, és az itthonihoz képest siralmas a színvonal. Keveset tanítanak, és még kevesebbet kérnek vissza.
Két nap tanulással kaptam négyes-ötösnek megfelelő jegyeket, miközben némelyik tárgyból a fél évfolyam megbukott.
Ez azért van, mert itthon megtanultam tanulni. Én örülök, hogy Magyarországon járhattam egyetemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!