Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van értelme annak, hogy...

Van értelme annak, hogy Magyarországon felsőoktatás "üzemel"?

Figyelt kérdés

Minden honnan azt hallom/olvasom, hogy könnyű diplomát szerezni, ez a iskola sz*r az a szak sz*r, mindenki buta, hülye stb.

Melyik iskola és melyik olyan k*rva jó ebben a telibe b*szott, mocskos, korrupt országban?

2009. szept. 9. 21:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Köszi. :) Én pld. erről a főiskoláról nem hallottam még rossz minősítést. A GDF-ről és a ZSKR-ről annál többet. Pedig ott sem adják a jó jegyeket szép szemekért!
2009. szept. 10. 15:12
 12/16 anonim ***** válasza:
Én ZSKF-n végeztem júliusban nemzetközi kapcsolatokon. hát mit mondjak. Nagyon kellett hajtanom, h végezzek időben. Nehéz volt, 2 nyelvvizsga kell, 4 brutál szigorlat plusz jó sok nehéz tárgy.Egy félévben volt, h 10-12 tárgyam is volt( mintatanterv szerint haladtam és sosem voltam elcsúszva semmiből, nem tologattam a tárgyakat) nem volt leányálom a vizsgaidőszak.
2009. szept. 10. 15:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Előtted szóló vagyok. Én 2 éve végeztem a Zskf-en. :) A férjem a GDF-en. És mindkettőnk diplomáját "lenézik". Hát ez van. Pedig mi tudjuk, mennyi energiánk volt benne! :(
2009. szept. 10. 15:33
 14/16 A kérdező kommentje:
Tehát a lényeg munkanélküli leszek, ha csak ki nem találok valamit igaz?:D
2009. szept. 10. 16:17
 15/16 A kérdező kommentje:
Ugyanitt: Elnézést a trágár kifejezésekért, de néha ettől a témától felforr az agyvizem. Gondolom megértetek ugye?XD
2009. szept. 10. 16:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Jól kellett volna választani már az elején. Középsuliban is tanulni, hogy jó pontokat vigyél tovább.
2009. szept. 10. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!