Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tanulni szerettél jobban vagy...

Tanulni szerettél jobban vagy inkább dolgozni szeretsz?

Figyelt kérdés
2020. dec. 23. 12:02
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Párhuzamosan tanulok és dolgozom 20+ éve (közel 50 évesen is egyetemre járok munka mellett), és mind a kettőt egyformán szeretem. Az egyetem (vagy bármiféle tanulás) a legfőbb hobbim, ezt egyszerűen szeretem csinálni. De szerencsére a munkámban is a hobbimmal tudok foglalkozni, így azt is szeretem.

A mottó: “válaszd a hobbidat hivatásként, és soha többet nem kell dolgoznod”. Ugyanez a tanulásra is vonatkozik.

2020. dec. 23. 12:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 28 éves vagyok, az alapképzés befejezése előtt fél évvel töltöttem be az első teljes munkaidős állásom, ennek lassan hét éve. Azóta minimális megszakításokkal én is folyamatosan tanulok, és én is elégedett vagyok így. Ha választanom kellene, akkor a tanulást szeretem jobban, nem a munkát, de nincs gondom a munkámmal sem, sőt.
2020. dec. 23. 13:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyes válaszolónak tisztelet! Olyan jó ilyet olvasni. Én is ilyen szeretnék lenni 50 éves koromban is. :)
2020. dec. 23. 14:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, középiskolában nem nagyon szerettem tanulni, mert a tantárgyak többsége nem érdekelt. Ha az egyetemet nézzük, akkor viszont inkább a tanulást választom, mert ott már sokkal több számomra érdekes dolog volt.
2020. dec. 23. 14:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkább dolgozni szeretek, gyógypedagógus vagyok. A gyerekekkel szeretek foglalkozni a valóságban, és nem az elméleti kereteket tárgyalni az egyetemen.
2021. jan. 21. 12:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Én inkább berugni, és warzoneozni szeretek. Meg dugni
2021. febr. 18. 07:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Már nem szeretek tanulni, belefáradtam. Jobb lenne dolgozni, mert azzal pénzt is keresnék.
2022. márc. 23. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!