Mikor, hogyan találtátok meg azt a munkát, amit igazán szerettek csinálni? Azokra gondolok, akik más területen dolgoznak, mint amit tanultak alapból.
Én már gimiben is "találkoztam" a programozással, csak nem lett belőle semmi. Később, 25 évesen visszatértem hozzá. Nagyon szeretem, de nem igazán sikerül benne elhelyezkedni. Illetve közel fél éve felvettek "fejlesztőnek", de a munkám a gyakorlatban mégsem az. 😅
Szerintem mindenképp tanulj valamit, bár vigyázz, mert az OKJ-k jórésze, pláne az iskolarendszeren kívüliek piacképtelenek.
Vagy ha egyelőre az idegennyelvvel foglalkoznál?
Érdemes szerintem átfedést találni a mostani munkád és a következő között. Én is EÜből váltottam irodai munkába, először egy egészségügyhöz kapcsolódó cégnél. Ott előnyös volt a háttértudásom és a motivációm, aztán maradtam az új szakmámnál váltásnál csak más iparágban.
Ha sok nyelvet beszélsz SSCkben érdemes nézelődni, vannak pl pharma cégeknek is SSCjük. Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!