Ti hogyan találtátok meg azt a hivatást amit szerettek?
Két szakmám van: pedagógiai asszisztens, valamint gyógy -és sportmasszőr.
A pedasszisztenskedés mellett a gimi utolsó évében döntöttem, amikor választanom kellett, hogy milyen irányban tanuljak tovább. Különböző szakképző sulik prospektusait böngésztem, hogy olyan szakot találjak, ami illene hozzám, és az egyikben belefutottam ebbe. Belegondoltam, hogy összességében szeretek gyerekekkel lenni, velük foglalkozni, szóval ez egészen passzolna hozzám. Így emellett köteleztem el magam :)
A masszőrködés már később jött a képbe, igazából soha eszem ágában sem volt a masszírozással komolyabban foglalkozni. Mindössze poénból és kedvességből masszírozgattam néha a barátaim, vagy a tesóim vállait, ők pedig mindig bizonygatták, hogy annyira jó kezem van, miért nem tanulom ki a masszőrködést?
Addig-addig mondogatták, hogy egy idő után már komolyan elgondolkodtatott a lehetőség. Akkoriban már elvégeztem a pedasszisztensi képzést, viszont nem tudtam benne elhelyezkedni, ezért közmunkáztam kint a gátoldalon. Szóval már csak ezért is vonzott a lehetőség, hogy elszabaduljak onnan.
Utánajártam kicsit a masszőrtanfolyamoknak, és pont találtam egy 10 hónapos, önkormányzati képzést, amelyik 1-2 hónap múlva indult, és még lehetett rá jelentkezni. A többit már ki lehet találni :)
Sajnos ezzel se találtam azóta fix állást, viszont az ismerőseim körében maszekolgatok vele.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!