Hogy találtátok meg azt a hivatást, amiben boldogok vagytok?
Honnan tudtátok, hogy "igen, ez az, amivel szeretnék foglalkozni"? Mit éreztek, amikor a munkátokra gondoltok? Boldoggá tesz? Úgy érzitek, mintha erre születettek volna?
Csak olyanok írjanak, akik tényleg azzal foglalkoznak, amit szeretnek. Köszi.
Ez egy kicsit olyan, mint a szerelem. Mindig is a jelenlegi munkám témája érdekelt, már gyerekkoromban is. Nyilván olyan egyetemre mentem, amit elvégezve esély van megfelelő munkahelyen elhelyezkedni. Ahol a szakdolgozatomat írtam, fel is ajánlották, hogy felvesznek.
Persze vannak olyan részei a munkámnak, amit nem szeretek, de tényleg a hivatásom lett az, amivel gyerekkorom óta szerettem volna foglalkozni.
bár nagyon régi kérdés de hátha valaki még olvassa és haszna lenne belőle.
szerintem érdemes odafigyelni az apró jelekre. hogy mi az amivel az ember szívesen foglalkozik a szabadidejében, mi az amit ha csinál a leginkább érzi magát "önmagának", mi az ami egészen kiskora óta, vagy amióta tudomása van róla folyamatosan foglalkoztatja. még ha nem is alakul ki belőle egy nagyon látványos érdeklődés, a lényeg, hogy ami mindig vissza-vissza tér, amire mindig szívesen szán időt az ember csinálni, olvasni róla, és gondolkodni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!