Ha ilyen munkát szeretnék végezni, milyen hivatást kellene választanom?
Eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne a hivatásom, ha ilyen munkát végeznék: mondjuk fegyvereik vannak otthon, kapok egy megbízást, hog kapjak el egy bűnözőt, és akkor elmegyek és megkeresem civilben...és egyedül dolgoznék
Ez ey FBI ügynök munkaköre? Európában van ilyen legális munka? Tudom, hogy itthon nincs.
Nagyon kérlek titeket, ne írjátok, hogy ne nézzek filmeket, vagy ne álmodozzak, csak zavar hogy felmerült bennem ez a gondolat és nem tudom, a valóságban létezik -e
Legálisan Magyarországon biztos nincs. Európai szinten pedig inkább úgy fogalmaznék, hogy nem hiszem. Legyél bérgyilkos, aki jóban van bizonyos politikusokkal és akkor olyan lesz a munkád, mintha legálisan végezhetnéd.
Egy FBI ügynöknek pedig nem az a dolga, hogy bűnözőket vadásszon le. Elsősorban elfognia kell őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!