Veletek is megtörtént hasonló, hogy kb 14 évesen belekóstoltatok egy korsó sörbe és borzasztónak, keserűnek találtátok, majd 16-17 évesen inkább a sör ízét szerettétek, mint a cukrozott üdítőitalokét?
Én 16 vagyok,de utálom a sört.
De ha neked tetszik..idővel megszerethetsz dolgokat.
Én kiskoromban amikor apukám/nagypapám ivott, ittam a habjából, és a papám 2 cl-es pohárba töltött, és abból ittam. Most amikor apa iszik, én is iszok 1-2 decit, de gyümölcsös sörből engednek egy egész dobozzal a kevés alkohol miatt. Én kiskoromban és most is szeretem a sört, a 2 éves tesóm (lány) imádja.
14/F
11 évesen kóstoltam először, most 16 vagyok, és azóta is utálom, pedig próbálkozom vele néha-néha, de pár kortynál többet sosem bírok leerőltetni. Cukrozott üdítőket soha sem ittam. (kiskoromban sem) Nem mondom, hogy nem szeretem, de nem kívánom sosem, úgyhogy nem szoktunk venni, vagy itthon tartani belőle. Szénavmentes ásványvizet iszom ha megszomjazom, de abból napi 6L-t.:)
16L
Szerintem ez hadd legyen az én dolgom. ;)
Igen, 6L-t, mert állandóan kívánom, nem bírom ki, hogy ne igyak vizet. Elhiszem, hogy furán hangzik. Mondjuk szerencsére van rajtam kívül még 1-2 vízimádó ismerősöm. :D
Az meg a másik véglet, hogy apám napi szinten MAX fél L vizet iszik, az sem jobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!