Miért tanulunk felesleges dolgokat?
lehet, hogy nem kapcsolódik a kérdéshez, de szerintetek miért van az, hogy egy alapvetőnek mondott történelem témához, ha nem tud valaki hozzászólni, akkor elszégyelli magát, de ha fizikából, biológiából vagy kémiából nem tud egy kérdésre válaszolni az nem olyan nagy gond?
szóval miért érezzük úgy, hogy a töri (vagy akár a magyar) fontosabb mint a természettudományok?
A magyar oktatási rendszer egyszerűen színvonaltalan.
Igaz én a szakmai oktatásra gondolok zömmel, de azért az általánosban is vannak hibák.
Utóbbiban például marha jó, hogy tanultam verselemzést, éneket, rajzot, de mindezek helyett jobban örültem volna, ha valamilyen alapvető jogi ismereteket tanultunk volna, mert mondjuk, ha egy rendőr a képembe tolja a gumibotját akkor nem ártana tudni, hogy nekem illetve neki milyen jogai vannak.
Előbbi: Mi a francnak kell egy sima programozónak gazdaságtant tanulnia holott, a programozást is taníthatnák jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!