Mikor felejtitek már el a felesleges zacskós dolgokat?
Borzasztó hogy már a panírt is zacskózva árulják.
Gondolok itt a Maggi ilyen-olyan alapokra...
Egyes szószok tényleg olcsóbban jönnek ki ilyen verzióban, na de hogy egy adag "panír" 320 Ft...
Nem ez a legfőbb problémám és nem azért írtam ki mert nincs más dolgom.
Szimplán csak furcsának találom hogy egyes háziasszonyok ezeket részesítik előnyben, én pedig 20 évesen magam állítom elő a szószokat és egyebeket.
Azért mert gyorsabb vele dolgozni. Csak egyféle cuccba kell forgatni a húst, nem háromba, kevesebb vele a mocsok, sütőben megsül, nem lesz olajszag, nem kell állni mellette, stb...
Ha neked nem kell mert van időd mindig pepecselni akkor ne vedd meg.
Párom kedvéért kipróbáltam ezt a méregdrága "panírt". Nos, macskatápszaga van, szóval meg se tudtam kóstolni. :S (ez a sajtos variáció volt)
Amúgy minden magam csinálok. Már csak azért is mert egyikünk se szereti a túl sós dolgokat, ezek a műkaják meg nagyon sósak.
Én ezen akadtam ma ki...
http://www.youtube.com/watch?v=Kkuacwksbws&feature=player_em..
ezeket a videókat én is láttam, botrány :D
a serpenyős és a fűszeres rész is könnyfakasztó
Én is jobb szeretem magam csinálni, mint előkészített kész és félkész cuccokat venni. Szerintem is mű ízük van, ill. vagy túl sósak, vagy a tartósító-szert érzem bennük.
A gond szerintem ott van - TISZTELET A KIVÉTELNEK! -, hogy akinek nemigazán volt lehetősége megtanulni otthon az alapokat, és valami miatt rákényszerült arra, hogy főznie kell, hát egyszerűbb megvenni a boltban. Az persze, hogy gyorsabban elkészül, de nem biztos, hogy jobb, és főleg szinte biztos, hogy nem egészségesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!