Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van itt aki vesz felesleges...

Van itt aki vesz felesleges dolgokat? Pl lent

Figyelt kérdés
pl.:ha van 3 db parfüm ami még tele vannak,vesz még pluszba,vagy van arckrémje 2 és még vesz egy másik fajtát,vagy arctisztója van kettő és abból is vett még 1et.
2011. jún. 16. 12:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezek nem teljesen felesleges dolgok, mert valamikor majd elhasználja őket. Esetleg elajándékozza, és nem kell ajándékot venni.
2011. jún. 16. 13:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nem mindenből. Parfüm az amiből több van, mikor milyen kedvem van, azt használom, egyébként arckrémből, arctisztítóból, ilyenekből csak 1-1. De mondjuk a testápolóból megint több féle van.
2011. jún. 16. 14:10
 3/4 anonim válasza:

Sajnos vagyogatunk egy paran. Szerintem ez noi betegseg. Az ember lanyanak ha nincs dolga a munkahelyen es a kezeben kerul egy katalogus tiszta unalombol rendel egy ket kence fencet...amibol aztan kiderul hogy 3 is van mar otthon.

En a mai napig nem tudom mert kellett vennem nyugtato hatasu levendulas lab maszkot (lab maszk!?). Van ilyen a szekrenyben, hogy soha nem hasznalt szemtus, dekoltasfeszesito serum (nem hasznal semmit es amugy is ha 24 vagy feszes a dekoltazsod), 3 tubus hajzsele stb., stb.

Azert most mar igyekszem kontrolalni magam es csak bevalt es a tenleg hasznalt termekeket megvenni.

2011. jún. 16. 15:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, ha már 50felső áll a szekrényben akkor is megveszem az 51.-et mert tetszik, de ugyanígy vagyok a fülbevalókkal, táskákkal, és más kiegészítőkkel is (jobb is, hogy most nincs munkám:-)
2011. jún. 16. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!