Van olyan, aki a járvány miatt nem megy be az egyetemre?
Ha időssel laksz akkor biztos megértik.
Század, ezred százalékban mérhető annak az esélye, hogy a vírus miatt kórházba kerülsz, annak az esélye, hogy meghalsz benne,szabad szemmel nem látható, olyan minimális az esély rá.
Tömegközlekedés, utazás: évi 11000 baleset, több száz halott és itt nem számít, hogy ki mennyi idős, és még nem is esett szó egyéb balesetekről.
Szóval a te korosztályodnak a vírus nem kockázati tényező, a közlekedés viszont a legnagyobb kockázat.
Nálunk a hallgatók ketté lettek osztva, páros héten az egyik csapat, páratlan héten a másik csapatnak lehet bemennie az intézménybe. Akik otthon vannak, azoknak streamelve van az óra.
Én még egy hetet tervezek menni jelenléti oktatásra. Utána csak online. Minden óra a teamsen közvetítve van... OBS-el feltudom venni, így ha nem értek valamit, csak simán visszanézem (habár elvileg nem lehetne rögzíteni, dehát kitudja meg ha nem teszem közzé...). 40 km-re van az egyetem, azért kicsit leszív a mindennapos buszozás.
Egyéni tanrendet se kell igényelni, mert a vírus miatt nálunk nem vezetnek gyakorlaton se jelenléti ívet :)
Nem félek a vírustól, szimplán csak napi 2,5 óra illetve a bérlet spórolás miatt döntöttem így. Több tanár is mondta, hogy aki úgy érzi az anyagot annak elég csak temasen nézni, emiatt ne utazgasson.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!