Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy kezditek a sulit ? Mit...

Hogy kezditek a sulit ? Mit vásároltok stb...Hogyan mentek suliba: milyen sminkbe, milyen ruhákba.. 😘 L

Figyelt kérdés

2020. aug. 31. 00:37
1 2
 11/13 anonim válasza:
75%

Szia.Én vettem übercuki új füzeteket,pasztell színű szövegkiemelőket,meg rikító színűeket,meg új hibajavítót,zebratollakat,radírozós tollakat,4 színű (kék,fekete,zöld,piros) tollat egybe és külön,meg még a Pepcoba szeretnénk venni minden színűt egybe,illetve van minden színű külön,meg vettünk elefántos radírokat,meg kék-pirosat,illetve grafitokat,meg színeseket.A tolltartómat úgy rendeltük,ilyen fekete-fehér kockás,rózsaszín szélű.Új iskolatáskát sajnos nem vettünk,mert anya ragaszkodott a budmilleshez.Kényelmes meg minden,de láttam egy sokkal lányosabbat,ami jobban tetszett,ugyan olyan mintájú volt,mint a tollam.Van még amúgy professzionális faragóm (ilyen szép lila színű),illetve szeretnék még úgymond ilyen ,,luxustollat''(nem drága meg semmi extra szóval nem tudom miért az a neve,de ha luxus,akkor nagyon jó).Vettünk meg áttetsző mappákat.Rajzra vettünk Kohinooros HB-s,4B-s,8B-s,12B-s,meg nem tudom milyen ceruzákat,meg ilyen professzionális színesceruzakészletet (nagy),meg szeretnék gyurmaradírt.Van még palettám,rongyom,szivacsom,újságpapírom,meg ilyen táblám is.Illetve rajzmappám,A4-es,meg A3-as lapjaim,minden árnyalatú temperakészletem,tálkám,professzionális ecseteim,vízfestékem,zsírkrétám,filcem is.Tesim nincs,szóval tornazsákom sem,balettem viszont van,és oda balettcipőt,meg ilyeneket,rajztáskám maradt a régi,meg vettünk új kulacsot,ilyen üvegszerű,meg vettünk új kajásdobozt (sima lila),meg vettünk még egy ilyen nem tudom milyen tartót,meg még szeretnék banántartót is vetetni.Meg van meg egy táskám,ilyen rózsaszín (már eleg régi,tavalyi),amibe a telefonom,meg a kulcsom,meg ilyenek vannak.Vettünk még egy rószaszín füzetet jegyzetfüzetnek,illetve meg szeretnénk venni pár tankönyvet.

Ruha meg smink kérdésében annyi,mint eddig.Ruhák Breshkából,H&M-ből,meg egyéb helyekről hétköznapi ruhák.Igazából semmi extra,mert bizonyos alkalmakra jó az extra ruha,de hétköznapra inkább ciki lenne,mint szép,de ha az emberek nem gondolnák cikinek,hidd el,igazán extrém ruhákba mennék..smink meg igazából mindig ilyen alap smink (mattító primer,alapozó,korrektor,kontúr,bronzosító,púder,ragyogó highliter,arcfixáló,szempillaspirál (mert anya nem engedi meg a műszempillát :( , egyszerű,glosh sminkhez ragyogó szájfény).Világosabb sminket hasznalok a bőrömnél,pedig a bőröm is falfehér.Néha használok olajat,szemceruzát,szemprimert,szempúdert.Szóval semmi új smink,csak ünnepekkor csinálok extrább szem illetve száj sminket,mert azt nem engedik,biztos szólnának érte.

Egyébként a válaszolókat nem értem,hogy miert ne lehetne készülni.

2020. szept. 1. 16:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Utolsó adott a legrészletesebb választ a kérdezőnek grat :D balett az komoly én 17 vagyok és szeretnék baletozni hobbi szinten de nemhiszem hogy találnék olyan helyet ahol ez megvalósitható na mindegy, én is szoktam suliba sminkelni a karikák pattikat el fedem, es egy kis szolid smink bele fér feldobja a napot.
2020. szept. 1. 21:28
 13/13 anonim ***** válasza:
13%
Grrr cicalány
2020. szept. 2. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!