Thick lányok ti hol vásároltok magatokra farmert?
Lányol akiknek vastag combjuk van ès laposabb a hasuk ti hol vásároltok magatokra nadrágot nyiregyen? Utálok farmert venni mivel ez nekem nagyon macerás hogy olyat találjak ami tetszik magamon ès mindenhol úgy áll ahogy kell. Mindenkèpp Nyiregyi boltokat írjatok vagy megbízható oldalt ahonnan lehet rendelni.
Köszönöm.
Sosem mondanám magamra, hogy "thick" vagyok, de a kérdés alapján, meg amerikai szemmel, asszem rám illik a leírás.
Na, én átlagos, plázás boltokban vásárolok nadrágot magamnak:H&M, Takko, C&A. Úgy általában ez a 3. Egyébként teljesen nem szoktak jók lenni mindig, mert a legtöbb a vádlim aljánál bő, de azt felhajtom/betűröm a cipőmbe, és azzal szoktam foglalkozni, hogy combom, fenéken, és derék részén passzoljon. Ez csak medium és high-waisted fatmereknél szokott összejönni, a "low-waisted" farmert nem rám találták ki:mindig lecsűszkál, frusztrál, hogy kinn a hasam, nagynak tűnik benne a cipőm, nem tudom normálisan betűrni a pólóm a nadrágba, úgyhogy azokat nem ajánlom.
Remélem valamennyit segítettem.
18/l
3. ès 5.válszoló
A Thick szót külföldön az olyan emberekre (inkább lányokra) mondják akik amugy felső testalkatra vèkonyak, kicsi derèk, laposabb has, kisebb mell stb. Viszont a comb ès fenèk nagyobb, ès inkább oda hízèkonyak mintsem pl hasra. Nem èrtem mit kell ezen poènkodni,(vagy bármi is akart ez lenni xd) ès nem kövèret jelent itthol se ès külföldön se :D
A többi normális válaszolónak köszi a segítsèget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!