Jó időben párom elővette a motort. Gyakorlott motoros én nem. Nincs is ruhám hozzá. Hét végén buliba mentünk. Délután nem volt baj, mivel meleg volt, éjjel hazafele mínusz. derékmelegítő?
Figyelt kérdés
ma 13:49
2/3 A kérdező kommentje:
Hazafelé már hideg volt. Ez egy versenymotor, amin előre kell hajolni.Így a derekam hátam jó nagy része kint volt, a felsőt hiába tűrtem be rögtön kijött. A kabát felhúzta. Nem szeretnék motoros kabátot, mivel nem igazán tetszik a motorozás, de néha felszállok rá. A hosszú kabátok sem a kedvenceim. Hol kapok olyan derékmelegítőt, amit tudok ilyenkor hordani? Ő sokat motorozik és most is egy ilyen buliba készülünk. Félek, hogy ugyan ez lesz a helyzet. Sajnos szoknyában a motoron nem előnyös sajnos, farmerom meg csak csípő van.
ma 13:53
3/3 anonim 

válasza:

Motoros oldalakon (Fb pl.) nézz körül és vegyél ott kabátot. 20 ezer körül már van használt, sokkal jobban megéri, mint a derékmelegítő. A kabát véd a szél, csapadék ellen és biztonságosabb is a belevarrt protketorok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!