Népszínház utcai magánkollégium?
Figyelt kérdés
A környéket tudom, hogy nem éppen a legjobb.
Valaki aki is itt el tudná mondani milyen maga a "kollégium"?
Minden tapasztalt, vélemény érdekelne😬
2020. aug. 18. 19:21
1/1 anonim válasza:
Voltam megnézni. Maga az épület eléggé lerobbant, nem igazi kollégium csak 1 nagy lakás sok szobával amit kiad a tulaj jó sok profitért. Igazából ha nincs más akkor oké, nekem az nem tetszett, hogy a szagok nagyon beállnak, ha valaki süt valamit akkor azt az olaj szagot az egész lakásban érezni lehet. Maga az épület is eléggé leélt már, látszik hogy régen nem volt újítva, a fürdőszobát több emberrel meg kell osztani. De az tény hogy az elhelyezkedése jó, sokmindenhez közel van. Én végül nem vettem ki, mert találtam színvonalasabb helyet alacsonyabb áron.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!